16. mar, 2020

Okunskapens triumf

Finansministern erbjuder nu ett krispaket på 300 miljarder, Riksbanken ger 500 miljarder i räntefria lån – på grund av coronapandemins påverkan på samhället.

Tillräckliga mängder av C-vitamin, D-vitamin och Omega 3 för att DRAMATISKT höja vårt immunförsvar och i motsvarande grad minska risken för att drabbas av av coronavirusets allvarliga följder skulle kanske kosta någon tusenlapp för ett helt års förbrukning!

Men ingen myndighet eller några ansvariga läkare tycks ha en aning om ens vad ”immunförsvar” innebär och vilken betydelse det har för vår hälsa!

Och vitaminer tycks närmast ha blivit ett fult ord! Att viktiga vitaminer och mineraler för att upprätthålla en hyfsad nivå på vårt immunförsvar – som varje minut är en förutsättning för vårt liv – det tycks omöjligt att begripa för de som nu styr och ställer!

Det hela är en tragedi – med oerhörda följder för hela samhället! Men läkarna är numera från första dagen på sin utbildning inställda på, att det bara är ”godkända läkemedel” som hjälper mot sjukdom, Att grunden för en god hälsa och god motståndskraft mot sjukdom är en kost som ger oss alla nödvändiga mineraler, vitaminer, spårämnen och aminosyror – det BORDE varje läkare begripa! MEN DET GÖR DE INTE!

Och att något så fullkomligt giftfritt och säkert som kolloidalt silver borde vara ett tänkbart alternativ, när det gäller ett coronavirus, det kan man väl snart straffas för att påstå. Detta trots alla indicier som talar för detta.

Nu skall också alla över 70 år isolera sig hemma och inte ens kunna handla mat själva. Och i England överväger man tydligen att TVÅNGSISOLERA ALLA ÄLDRE! Är det ingen som inser galenskapen?

Vi förbjuds att använda naturliga metoder för att undvika sjukdom – och vi skall låsas in, så att vi inte själv har kontroll över våra liv! George Orwells dystopiska roman ”1984” har redan passerats med råge!

Följande kan möjligen vara en intressant tankeställare får några:

I oktober 2001 påpekade det prestigefyllda Health Sciences Institute att nebuliserat kolloidalt silver direkt in i lungorna är ett av de snabbaste sätten att effektivt eliminera allvarliga övre luftvägsinfektioner såsom bronkit eller lunginflammation. En av deras välkända deltagare i hälsosymposier, Dr. Victor A. Marcial-Vega, hade upptäckt, medan man hanterade lunginflammation, att kolloidalt silver snabbt och lätt kan atomiseras i en fin ”dimma” och andas in i lungorna med hjälp av en anordning som kallas nebulisator.

Silvret bärs sedan lätt in i människans blodomlopp och därifrån direkt in i kroppens celler och vävnader. Det uppenbara resultatet blev en snabb och mycket effektiv remission av lunginflammation, eftersom de små silverpartiklarna i kolloidalt silver dödade de smittsamma mikrober som orsakade lunginflammationen.

Här är vad Health Sciences Institute berättade för sina medlemmar om nebuliserande kolloidalt silver 2001. (Detta var direkt efter attackerna mot New York City och Washington D. C. Detta år, och efterföljande mjältbrand; därav hänvisningarna till mjältbrand).Dr. Marcial-Vega har behandlat hundratals människor med en mängd olika virus-, svamp- och bakterieinfektioner i luftvägarna. Och av alla tillgängliga behandlingar han har sett, har den största framgången varit med nebulisator med hjälp av kolloidalt silver.

Silver har länge varit känt för sina antibakteriella egenskaper, och nebulisatorn gör det möjligt för mineralet att nå lungorna och döda skadliga bakterier. Nu, inför mjältbrand-hotet, tror han att det kan göra samma sak med mjältbrand.

"Vi filtrerar hela tiden alla möjliga bakterier genom våra lungor”, förklarade Dr. Marcial-Vega. Normalt kan en frisk kropp döda alla farliga bakterier på egen hand. Men när det gäller sjukdom, som lunginflammation, eller särskilt dödliga bakterier som mjältbrand, kan kroppen behöva lite extra hjälp.

Dr. Marcial-Vega säger att det inte finns några problem med att använda denna behandling, eftersom kolloidalt silver inte har någon toxicitet och inga biverkningar. Han har använt de kolloidala silvernebulisator-behandlingar på spädbarn, äldre och aids-patienter med lunginflammation och har sett bra resultat.

Alla har svarat snabbt på behandlingen, även när ingen annan strategi verkade hjälpa, och ingen rapporterade några biverkningar." Dr. Marcial-Vega förklarar vidare hur han rekommenderar att hans patienter använder kolloidalt silver i en nebulisator och inhalerar kolloidalt silver i lungorna.

Nebulisering är utmärkt för luftvägsinfektioner såsom lunginflammation och bronkit. Lägg 15 cl (tre teskedar) i den inkluderade behållaren, slå på maskinen och andas djupt och långsamt i cirka 15 minuter eller tills all vätska är borta.

Upprepa tre gånger om dagen för förkylningar, lunginflammation, bronkit och bihåleinflammation. Om det får dig att hosta för mycket, lägg till 20-30 kärnor havssalt i vätskan precis innan du nebuliserar och skaka. Detta är ett naturligt antibiotika som innehåller vatten och silver i en kolloidal suspension. Det är effektivt mot bakterier, virus och svamp. - Dr. Victor Marcial-Vega

Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?