16. mar, 2020

Omöjligt kontakta myndigheter och Dagens Nyheter

Den 7/3 skrev Dagens Nyheter om ”coronapaniken”. Kanske har de i dag en annan vinkling, när stora delar av världen redan påverkats dramatiskt.

Jag har tillskrivit chefredaktören själv – men självklart inte fått något svar. Detta är tragiskt, eftersom det här är superviktig information, som skulle kunna få avgörande betydelse för att minska skadeverkningarna av aktuellt virus – och ge sjukvården möjlighet att hantera den situation som redan nu är mycket svår – och som inom kort kommer att bli totalt kaotisk, så att man precis som i Italien får välja vilka patienter man skall försöka rädda, och lämna övriga att dö!

Alla kommer sannolikt att utsättas för smittan – men man talar ändå hela tiden om åtgärder för att minska denna smitta – OCH ABSOLUT INTE NÅGOT OM HUR MAN EV. SKULLE KUNNA MINSKA RISKERNA FÖR DEM SOM UTSÄTTS (d.v.s. ALLA)!

Det självklara borde vara, att så långt möjligt stärka människors immunförsvar, men så långt verkar inte någon ha tänkt – allra minst på DN. Det finns dessutom också ett sedan länge känt medel, som är effektivt mot både bakterier, virus och andra sjukdomsalstrande mikrober - och sannolikt även mot detta coronavirus.

Medlet är KOLLOIDALT SILVER! Men kunskapen om detta är närmast obefintlig – hos läkare och statliga myndigheter, och inte minst hos DN:s redaktion, som pinsamt nog demonstrerar sin totala ignorans, när de ordagrant skriver så här:

Coronapaniken är förstås inte hänvisad enbart till Facebookgrupper, utan ämnet diskuteras friskt i en rad grupper på Facebook, från större tjejgrupper till grupper som fokuserar på vaccinmotstånd och alternativmedicin. I den sistnämnda kategorin grupper lyfts ibland så kallat kolloidalt silver, FINFÖRDELAT SILVER I DESTILLERAT VATTEN, och vitaminer fram som botemedel mot covid-19, någonting det inte finns något som helst stöd för”.

FINFÖRDELAT SILVER I DESTILLERAT VATTEN”!

Men kära nån! Finns det inte en enda vettig människa på DN:s redaktion som kan göra sig besväret att verkligen ta reda på vad kolloidalt silver är!

Deras beskrivning här ligger närmast på förskolenivå, och är ungefär lika korrekt som att beskriva ett årgångsvin som ”EN FLERA ÅR GAMMAL BLANDNING AV ALKOHOL OCH DRUVSAFT”!

Betr. kolloidalt silver, så var det länge ”godkänt läkemedel” - men eftersom det inte gick att ta patent på, så ersattes det efter hand med patenterade antibiotika, som läkemedelsbolagen kunde tjäna miljarder på.

Intressant (för andra än DN) är kanske att vi numera som bekant har publikationen FASS, där alla godkända och registrerade läkemedel finns beskrivna. Men FASS har bara funnits sedan 1966. Tidigare hade varje enskilt läkemedelsföretag en egen katalog med sina produkter i. Det innebar att det kunde finnas uppemot femtio olika broschyrer för apotekspersonalen (och läkarna) att hantera. Men från 1966 finns alltså allt samlat i ett enda dokument (numera bara i digitalt format). Där finns också ”avregistrerade” läkemedel angivna. Och där kan man faktiskt hitta åtminstone fyra olika produkter, som innehåller kolloidalt silver.

Jag har nu desperat försökt förmedla det här till Socialstyrelse, till Folkhälsomyndigheten och alla de medarbetare som finns där – inkl. registrator på båda myndigheterna. Men inte någon enda av deras e-mailadresser är tillgänglig!

Jag kan förstå överbelastningen i dessa dagar, men det är oerhört frustrerande att inte kunna förmedla viktig information! Tänk om det rörde sig om en kommande terrorattack!

Jag skulle i så fall förstås kunna ringa Polisen – och kunde ju göra det nu också… Men jag är så trött på att bli utskrattad och idiotförklarad att jag drar mig för det. Och Polismyndigheten ”vet” säkert också, att kolloidalt silver bara är humbug – och att t.ex. C-vitamin inte har någon större betydelse för hälsan och immunförsvaret!

Så jag ger mig (tills vidare)...

Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?