15. mar, 2020

Öppet brev till Regeringen, Folkhälsomyndigheten m.fl. berörda

Sjukvården klarar just nu inte av sitt uppdrag. Människor dör i väntan på behandling. Nuvarande pandemi kommer att bli en katastrof för vården – även om bara en liten andel kommer blir allvarligt sjuka av det aktuella coronaviruset. Stora delar av samhället infrastruktur hotas, ekonomin är på vissa områden på väg att bryta samman – på grund av något som är så litet att det knappt syns ens i mikroskop – eller på grund av samhällets oförmåga att handskas med situationen!

Man söker desperat efter en lösning, och pinsamt nog har man antagligen en sådan liggande mitt framför näsan. Men av någon sorts vidskeplig föreställning hos myndigheter och nästan hela läkarkåren vägrar man att ens titta på denna enkla lösning. Jag talar om KOLLOIDALT SILVER (godkänt läkemedel och registrerat i FASS långt in på 1940-talet (sista produkten avregistrerades så sent som 1974).

En anledning till agerandet är antagligen också, att om en större del av befolkningen inser att denna lösning funnits där hela tiden – och inte använts – så riskerar stora delar av den medicinska vetenskapen att falla samman, som den koloss på lerfötter den är. Människors förtroende för myndigheter och medicinsk expertis kommer också att falla drastiskt, och det vågar man inte riskera. Hellre får människor dö i tusental!

Tänk om folk fattade, att läkare i stor utsträckning styrs av någon sorts religiös tro, som förhindrar att man ens prövar ”icke godkända läkemedel” - trots att det finns vetenskapliga belägg för att de faktiskt gör det! I rättvisans namn måste man också inse, att denna ”tro” till stor del styrs av den synnerligen mäktiga läkemedelsindustrin – som i samarbete med korrumperade myndigheter och köpta professorer ser till att alla medel utom ”godkända läkemedel” blir bannlysta/förbjudna!

Jag har nu huvudsakligen två frågor: Är det tänkbart att kolloidalt silver skulle kunna vara verksamt mot det nu aktuella coronaviruset?

Svaret är obetingat JA – bl.a. därför att det fungerar mot andra typer av coronavirus – som t.ex. Ebola.

Nästa fråga: Skulle det vara farligt att pröva?

Svaret är: NEJ, NEJ, NEJ!

Kolloidalt silver har använts under många år, och det finns inte ett enda fall av någon sorts skada av den produkt som saluförs i dag! Tillverkaren Anders Sultan utlyste för flera år sedan en belöning på 100 000 kr till den som kan visa att han/hon lidit någon form av skada av hans produkt (KS 10 PPM). Än har ingen ens försökt att få tillgång till pengarna! Det finns helt enkelt ingen som skadats av produkten – trots att det bland de många tusen användarna naturligtvis finns de som överdoserat rejält.

Nu står vår statsepidemiolog Anders Tegnell och förklarar, att man kan drabbas av ”allvarlig skada” om man använder kolloidalt silver! Jasså – vilken skada då?? Han kan inte ge ett enda exempel på sådan skada!

Det kunde inte heller Giftinformationscentralen, när jag kontaktade dem sommaren 2017.

Det finns helt enkelt inga skador att rapportera!

Nu vill jag ha en förklaring till varför man i nuvarande extrema situation inte ens tycks överväga att testa kolloidalt silver!

Samma sak gäller för övrigt också C-vitamin! Detta använder man nu i Kina. Men i Sverige är vi så fastlåsta i det ”farmaceutiska paradigmet” att det är ”under vår värdighet att pröva någon så banalt som ett vitamin!

Jag förväntar mig förstås inte något svar på mina frågor – utan snarast en ”idiotförklaring”, eftersom jag har fräckheten att komma med information omkring detta – trots att jag inte är läkare. Det kan jag stå ut med. Det är svårare att leva med vetskapen att sannolikt många människor snart kommer att dö, även i vårt land, på grund av något man skulle kunna kalla ren dumhet – eller åtminstone en obenägenhet att ta till sig obekväma fakta!

Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?