11. mar, 2020

Cancermisstaget upprepas - nu på området coronavirus

År 1924 publicerade Otto Warburg sin första uppsats, där han visade cancercellers avvikande metabolism och deras extrema behov av glukos (socker).

Detta ”sockersug” utnyttjar man vid s.k. ”PET-scanning”, då man ger patienten en infusion av glukos med en radioaktiv isotop. Eftersom cancercellerna ”suger åt sig” glukosen, så följer också den radioaktiva isotopen med, och man kan därför via den ”strålningen” identifiera och lokalisera cancertumörer.

Det här är etablerad kunskap och rutin inom cancerdiagnostik. Det betyder att man egentligen känner till cancercellers oerhörda behov av glukos (socker) – och att socker därmed strängt taget är rena ”raketbränslet” för cancerceller.

Men nu kommer det förfärliga. Man vägrar att tillämpa sin kunskap! Cancerpatienter matas på sjukhusen med oerhört kolhydratrik föda! Och det allra mest upprörande: När t.ex. en man diagnosticerats med prostatacancer får han ofta vänta i månader på behandling. Om han då frågar sin läkare, om han kan göra något för att förbättra sina chanser att överleva, så säger ofta läkaren: ”Nej, det kan du inte, du får åka hem och leva som vanligt i väntan på behandling”. Och om någon råkar vara en smula påläst och faktiskt frågar konkret, om han kan fortsätta äta socker, så blir ofta svaret: ”du kan äta hur mycket socker du vill… Ät det du tycker om”!

Detta har en dubbel effekt. Dels fråntar man patienten varje möjlighet att påverka sin situation – och dels ger man honom råd som är mycket gynnsamma för cancerns utveckling och allvarligt försämrar hans möjligheter att överleva och bli cancerfri! Och detta grundar sig på total okunskap om cancer (för det kan väl inte vara ren ondska!!). Man skall också veta, att stress är något som bidrar till utvecklingen av cancer – och vad kan vara mer stressande att få åka hem med en livshotande sjukdom och veta att man själv inte kan göra något för att förbättra sin situation. Ren tortyr! Dessutom en lögn! Genom något så enkelt som sockerfri kost och tillskott av vitaminer och mineraler kan man i hög grad förbättra sina odds!

I dagarna får vi nu uppleva hur samma scenario utspelas på ett annat område. Coronaviruset sprids nu oerhört snabbt, och man kan misstänka att ett antal människor kommer att avlida - framför allt äldre och sådana med underliggande sjukdomar och nedsatt immunförsvar (vilket är mer vanligt än man kan tro).

Vad gör då Folkhälsomyndigheten och andra i samhället med ansvar för detta? Jo, misstaget upprepar sig. Man fråntar människor ansvaret för sig egen situation – och diskuterar allt om att förhindra spridning och hur sjukvårdssystemet skall klara av detta – vilket man självklart kan undra, med tanke på att detta redan i dag är överansträngt och knappt klarar av situationen i ett ”normalläge”.

Men man undviker sorgfälligt att ens nämna något om att varje person själv har goda möjligheter att minska risken för att drabbas av denna nya virussjukdom – och/eller åtminstone drabbas mindre allvarligt GENOM ATT STÖTTA SITT IMMUNFÖRSVAR!

Det verkar som om myndigheterna till varje pris vill ta ifrån oss möjligheten att själv agera på detta område (där läkarna och sjukvården har monopol på insatser – i form av vacciner eller ”läkemedel”).

Man VET, att immunförsvaret i varje ögonblick är väsentligt för vår överlevnad, och vi vet att de flesta i vår del av världen genom brister i näringsintag och andra miljöfaktorer har stora brister just i vårt immunförsvar.

Varför gör man inte minsta försök att åtgärda detta?

Något så enkelt som tillskott av Vitamin D3, C-vitamin och Omega 3 kan avsevärt ”boosta” immunförsvaret. Man vet också, att kolloidalt silver klarar av nästan alla former av virus, men det är FÖRBJUDET att använda mot sjukdom. Man får till nöds använda det som vattenreningsmedel, men minsta antydan av tillverkaren Anders Sultan om att kolloidalt silver har positiva hälsoeffekter riskerar att ge honom böter på 800 000 kronor!!

Kolloidalt silver är absolut ofarligt, även i höga doser, så vad har man att förlora?

Men problemet är, att de flesta är totalt okunniga om kolloidalt silver och dess effekt – så de kopplar in reptilhjärnan så fort de hör ordet. Här om dagen demonstrerade Dagens Nyheter sin totala inkompetens på området, när man skrev att kolloidalt silver är ”finfördelat silver i destillerat vatten”!! En beskrivning på lågstadienivå! Fullständigt häpnadsväckande!

Men ett steg längre går Livsmedelsverket, när man på sin hemsida talar om, att ”silver är en giftig tungmetall”. Att en statlig myndighet med sin auktoritet förmedlar sådana uppenbara lögner borde rendera i ett åtal mot någon!

Många motståndare till kolloidalt silver hänvisar just till Livsmedelsverket för sin inställning. Livsmedelverkets lögner får alltså avgörande betydelse för människor utan egen kunskap – och innebär att ett alldeles utmärkt, säkert och effektivt medel mot såväl bakterier som virus och andra sjukdomsalstrande mikrober inte kommer till användning. Skandal är ett milt uttryck för detta!

Både Livsmedelsverket och Folkhälsomyndigheten borde ställas till svars för sitt agerande. Men inom myndigheter finns numera inget personligt ansvar! Djupt tragisk!

Det är också hopplöst att försöka informera om kolloidalt silver – för ingen gör sig besväret att komma med motargument – utan tiger bara. Inte så konstigt förstås, eftersom några vetenskapliga argument MOT användning inte finns!

Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?