8. mar, 2020

Oförklarlig ovilja att pröva ofarliga metoder mot coronaviruset

Det nya Coronaviruset (COVID-19) verkar spridas över världen – även i vårt land - och man har än inget botemedel.

Något så enkelt som kolloidalt silver, höga doser av C-vitamin och vitamin D3 kan sannolikt i hög grad öka vår motståndskraft mot detta virus (och andra sjukdomar). Självaste statsepidemiologen Anders Tegnell erkände i en intervju för något år sedan att ”kolloidalt silver klarar av virus”!

VARFÖR ANVÄNDER MAN INTE DET? Vad har man att förlora?

Det finns inga rapporterade skador av kolloidalt silver i vårt land – trots att det används frekvent av tusentals människor. När jag själv för ett par år sedan kontaktade giftinformationscentralen, så kunde man inte ge exempel på ett enda misstänkt fall av skada. Däremot hade man då (efter att bara halva året hade gått) redan mer än 6000 misstänkta fall av förgiftning av det godkända läkemedlet Paracetamol (Alvedon, Panodil etc.)

Paracetamol säljs fortfarande i stora mängder – medan kolloidalt silver är förbjudet att använda till annat än vattenrening! Var finns konsekvensen i detta?

Det finns vad jag vet inte heller några skador rapporterade av C-vitamin. Vid kontrollerade försök har man administrerat upp till 50 gram (50 000 mg) c-vitamin intravenöst per dygn, utan några allvarliga komplikationer.

Vitamin D3 har visat sig absolut oskadligt åtminstone upp till 30 000 IE per dygn (sjukvården rekommenderar högst 600 IE!).

Man skulle kunna uppfatta det som om den officiella sjukvården och våra myndigheter till varje pris vill undvika alla enkla metoder för att förhindra insjuknande i det nya coronaviruset!

Kan någon vara snäll och förklara för mig vad som annars motiverar deras agerande!

Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?