8. mar, 2020

Ett oerhört underskatta vitamin - D3

På min hemsida (och i min bok) har jag skrivit en del om Vitamin D3 och dess oerhört viktiga roll för vår hälsa generellt – och även när det gäller att förebygga (och kurera) allvarliga sjukdomstillstånd som cancer. Många har ansett att jag ”överdriver”, och några har försökt påtala riskerna med överdosering (utan vetenskapligt underlag).

Modern forskning visar hela tiden, att jag verkligen inte ”överdrivit”, utan snarare underskattat detta vitamins fundamentala betydelse för vår hälsa.

Redan 2017 skrev jag detta på hemsidan:

Jämför med materialet på denna väldigt aktuella länk:

Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?