5. mar, 2020

SVARADOKTORN bevakar aktuell forskning

Den som läst på min hemsida om ”min metod” - eller i min bok i kapitlet med samma rubrik, har kanske uppmärksammat, att jag rekommenderar algtabletter, innehållande bl.a. algen Spirulina. Detta bland annat för att algen har en förmåga att binda tungmetaller och andra gifter och få ut dem ur kroppen den naturliga vägen, men även för dess innehåll av jod (som nästan alla cancerpatienter har brist på). Jag skriver också, att dessa alger är ”mycket positiva för hälsan generellt”.

Nu kommer ny forskning, som tycks visa, att jag inte hade helt fel där. Det ser ut som om Spirulina möjligen kan stoppa eller bromsa utvecklingen av vanliga influensavirus – OCH ÄVEN DET NU AKTUELLA CORONAVIRUSET!

Om detta är riktigt, så kommer kanske läkemedelsföretagen i samarbete med myndigheter och organisationer som bevakar deras intressen (som FDA i USA och Läkemedelsverket i Sverige) se till att Spirulina förbjuds – alternativt förklaras vara ett läkemedel och därför inte längre får säljas av hälsokostaffärer, utan bara förskrivas av läkare och säljas på apotek. Det skall bli spännande att se…

Så här skriver man:A new study published in Progress in Cardiovascular Disease

on February 12 of this year reveals that spirulina may have tremendous potential to boost the body’s type 1 interferon response in fighting RNA viral infections”.

(En ny studie, publicerad i ”Progress in Cardiovascular Disease” den 12 februari i år, avslöjar att spirulina kan ha en fantastisk förmåga att höja kroppens typ 1-respons, när det gäller att bekämpa infektioner av RNA-virus”).

Som av en händelse ingår sedan också i studiens rekommendationer mineralerna zink och selen – vilka även finns i SVARADOKTORNS ”diet”.

Här är länken till den aktuella studien:

Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?