4. mar, 2020

EN MILJON BESÖK PÅ SVARADOKTORN

SVARADOKTORN fick den 3 mars 2020 besök nr 1 000 000 (en miljon).

När jag startade hemsidan i början av 2016 hade jag ganska blygsamma förhoppningar om antalet besökare. Efter hand växte projektet, så att det närmast blev ohanterligt för en enda person. Därför har jag inte heller hunnit med att svara på alla frågor – och nyligen blev jag upplyst om, att det inte finns någon kommentar på sidan efter den 8 januari! Det betyder sannolikt att ett antal människor går omkring och tror att jag nonchalerat dem. En mycket frustrerande tanke! Faktum är, att jag försökt reagera på alla kommentarer och svara på det jag kunnat. Men de kommentarer som kommit efter den 8 januari har jag uppenbarligen inte sett eller kunnat hantera.

Sidan är som bekant helt gratis – och utan någon form av betald reklam. Det betyder att det är en ren förlustaffär för mig, eftersom jag förstås betalar en årlig summa för domänen (namnet). Men att sprida informationen är det viktiga för mig.

Jag får också dagligen besked från människor som ansett sig blivit hjälpta av de erfarenheter jag delar med mig av – vilket förstås är oerhört glädjande. Tack alla ni som stöttar mig och delar med sig av era erfarenheter! Det är ni som gör att jag orkar fortsätta – trots påhopp och idiotförklaringar av några (lyckligtvis ganska få; kunskaperna tycks ändå ha spridits).

De som ev. skulle vilja stödja min verksamhet (om så bara med en enda krona), kan ta del av det som står överst på startsidan:

Spridning av material från denna webbplats är tillåten - med angivande av källan! Sidan är helt gratis, men frivilliga gåvor kan lämnas via Swish till nr 0730262198 eller till mitt bankkonto – 3021 22 82190

Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?