21. feb, 2020

Effektiva medel mot cancer undanhålls oss

Sedan början av förra seklet har ett antal naturliga och biverkningsfria botemedel mot cancer upptäckts och använts. Många av dem bygger på urgamla kunskaper om örter - där blad, frön, rötter, bark och andra växtdelar används. De flesta av metoderna har med hjälp av korrumperade myndigheter och de stora läkemedelsföretagen tystats ner och oftast till sist förbjudits. Det gäller t.ex. Laetrile och Essiac… De som använt dessa produkter och i vissa fall botat tusentals cancerpatienter har ibland dömts till fängelsestraff, deras kliniker har stängts, utrustningen förstörts och journalerna bränts! Läs om detta här: http://www.svaradoktorn.se/426070622

På senare tid har man, trots intensivt motstånd från läkemedelsindustrin, via strikt vetenskaplig forskning nått banbrytande resultat. Dr Matthias Raath och hans forskarlag i Kalifornien säger sig ha upptäckt att cancerceller imiterar en ”naturlig” förmåga hos vissa kroppsegna celler att förflytta sig genom vävnad genom att utsöndra ett enzym, som löser upp kroppens kollagen. Då cancercellerna på det sättet imiterar en kroppsegen process, blir de svåra att identifiera och oskadliggöra för immunförsvaret.

(Kollagen är ett fiberprotein, som utgör ca en tredjedel av allt protein hos människan och andra däggdjur – och finns framför allt i stödvävnad som ben, hud, senor och blodkärlsväggar).

Matthias Raaths team har upptäckt, att en kombination av C-vitamin, Lycin, Prolin och ett extrakt från grönt te kan förhindra ovan beskrivna process och alltså förhindra cancerns metastasering (spridning). Eftersom de stora läkemedelsbolagen tjänar många, många miljarder varje år på ”traditionell” (d.v.s. dyr, plågsam och ofta ineffektiv) behandling av cancer, så innebär självklart detta medel ett allvarligt hot mot deras vinster. Därför smutskastas nu också det här nya botemedlet kraftfullt från alla håll, och Matthias Raath har därför de senaste åren fått använda mycket tid åt att försvara sig i rättegångar, där man åtalat honom för ”kvacksalveri”.

Läs mer om denna produkt här:

http://www.kostdemokrati.se/guests/2016/07/26/genombrott-for-cellforskningen-i-kampen-mot-cancer/

Det finns en hel del kritik mot Matthias Raath, men mycket av kritiken tycks basera sig på en oförmåga/ovillighet att förstå att vår kost är väsentlig för hälsa och immunförsvar. En del menar att han utnyttjar Nobelpristagaren Linus Paulings namn på ett otillbörligt sätt. Några konkret vetenskapliga belägg för att hans teori skulle vara helt fel har jag inte lyckats hitta (vilket förstås inte behöver betyda att sådana inte finns).

Slutligen får jag åter påminna om, att jag inte är läkare, att man får använda min information efter eget omdöme, kontrollera den via andra källor och själv ta ansvar för sitt agerande.

Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?