12. feb, 2020

C-vitamin mot Coronaviruset

Jag har tidigare skrivit en del om C-vitaminets närmast magiska effekter mot olika sjukdomstillstånd,under rubriken ”C-vitamin”. Direktlänk här: http://www.svaradoktorn.se/428958649

Särskilt gäller detta vid intravenös behandling med höga doser.

Eftersom C-vitamin är en ”naturlig” produkt, som inget läkemedelsbolag kan ta patent på, så har stora vetenskapliga studier på området i stort sett lyst med sin frånvaro.

I det kritiska läge som nu uppstått med anledning av Coronavirusets spridning i Kina har man där nu tydligen ändå beslutat att inleda en klinisk prövning med intravenös högdosbehandling med C-vitamin. Om uppgifterna stämmer, så kommer man att ge patienterna 24 000 mg (24 GRAM!) per dygn under en veckas tid. Skall bli orhört intressant att följa detta!

Länk till originalartikeln om detta:

Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?