1. feb, 2020

Video med min intervju på Swebb-tv

Den 9 januari var jag inbjuden till Swebb-tv:s studio i Spånga för att intervjuas om min "cancerhistoria". Till sist lades intervjun ut på Swebbtv:s hemsida i dag, där den nu alltså finns tillgänglig för alla som kan vara intresserade. Det hela var väl OK - med tanke på förutsättningarna. Men det var pisamt att jag påstod att Otto Warburg fick Nobels pris i LITTERATUR. Det hade ju varit mindre intressant i detta sammanhang. Självklart var det Nobelpriset i MEDICIN han fick!

Länk till intervjun här:

Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?