14. jan, 2020

Lyckad användning av "min metod"

Det framgångsrika resultatet för en 70+ cancerpatient (diagnostiserad 15/11-2018 med obotlig matstrupscancer med lymfmetastasering i bröstkorg och övre buk) beror enligt henne själv på citat ”en stenhård övertygelse i kombination med sunt förnuft och en insikt om att tveklöst och till varje pris inta alla de ingredienser som ingår i Sven Erik Nordins ’Min egen metod’.” slut citat.

Hon säger vidare: citat ”Receptet är så självklart att - vid genomläsning av vad varje ingrediens har för betydelse för bekämpning av cancern och vad i övrigt ingredienserna innehåller och vad de gör för nytta i kroppen – man får en stärkt kämpaglöd och att därför kampen mot cancern är på god väg att lyckas. Ingen av ingredienserna är skadlig eller påhittad och många av dem har funnits att få tag i sedan urminnes tider. Det är obegripligt att någon ens vågar avstå om man vill överleva!” slut citat.

Omedelbart efter att ha fått den förfärliga diagnosen har hon utan att avstå helt från skolmedicinens cellgiftsbehandlingar valt att äta ketogen kost med dagligt tillskott av ingredienserna i ’Min egen metod’ - förutom under de 5 treveckorsbehandlingarna (varav den 4:e avbröts efter 2 dygn (av 5) pga stopp i Piccline (en kateter in i en ven genom vilken cytostatikan införs). 

Sedan avslutad cellgiftsbehandling i mars 2019 mår patienten idag (januari 2020) utomordentligt bra och äter mycket kolhydratfattig och vitaminrik kost* - ett uttalande som cancerläkaren vid senaste läkarbesök i november 2019 vid NKS Onkologen i Solna konstaterade. Vidare sade läkaren att om samma resultat som senaste PET/CT undersökningen (15/11-2019) visar sig om fem år skulle läkaren säga att patienten är cancerfri!

*Ketogen kost i kombination med ’Min metod’. 

Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?