6. jan, 2020

KS och C-vitamin - Lars Berns erfarenheter

Den som läst Lars Berns fantastiska bok ”Den metabola pandemin” har kunnat skaffa sig värdefulla kunskaper för att förebygga allvarliga sjukdomar – t.o.m. bota dem. Det är kunskaper som effektivt undanhålls oss av läkemedelsindustrin och skolmedicinens företrädare, läkarna. Tyvärr deltar också våra myndigheter (som Livsmedelverket och Läkemedelsverket) i desinformationen – med oerhörda konsekvenser för folkhälsan.

Kolloidalt silver är ett ämne som hysteriskt och totalt ovetenskapligt förtalas av nämnda instanser. Trots att det under åtskilliga år fanns som godkänt och registrerat läkemedel i FASS, så blir i dag de flesta läkare helt oresonliga, föraktfulla och indignerade, om man bara nämner kolloidalt silver. Det är ett underbetyg till deras kunskaper och förmåga till logiskt tänkande – vilket även i andra avseenden i hög grad gagnar läkemedelsindustrin och bidrar till dess mångmiljardinkomster.

Även C-vitamin viftas ofta bort av läkarna som mindre viktigt för hälsan – och framför allt varnar man för höga doser.

I det här sammanhanget kan det vara intressant att citera några rader ur Lars Berns personliga berättelse om sin egen sjukdomshistoria. I kapitlet ”Min egen hälsoresa”, som är en svidande vidräkning med skolmedicinen, skriver han bl.a. följande:

Jag slutade med de verkningslösa pillren mot urinvägsinfektioner och satte i stället in kolloidalt silver. Mina tidigare problem med karies i tänderna och hemorrojder i ändtarmen försvann också”.

Kolloidalt silver försöker vissa skolmedicinmän få förbjudet trots att det är helt biverkningsfritt. Jag har även konstaterat att en snabb insats av kolloidalt silver kan stoppa en begynnande matförgiftning”.

Senaste gången jag fick början på en ny urinvägsinfektion med feber beslutade jag mig för att försöka häva infektionen utan antibiotika, som ju förstör tarmfloran. Jag satte in en behandling med 25 gram C-vitamin och 2 dl kolloidalt silver per dygn. Efter två dygn var febern hävd och kom inte tillbaka, när jag återgick till normal rutin”.

 

Den som försöker ifrågasätta Lars Berns uppfattning genom att förklara honom okunnig eller utan erfarenhet har en omöjlig uppgift – vilket förstås inte hindrar att en del självgoda skolmedicinare kan komma att försöka...

Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?