31. dec, 2019

"SEMESTER"

Tyvärr tvingar mig Svaradoktorns arbetarskyddsenhet att ta två veckors ”semester”. Fram till måndag den 13/1 kan jag inte ta emot samtal eller svara på frågor. Under tiden får jag bara hänvisa till min hemsida – eller min bok ”Och cancern bara försvann”.

Tack för det år som gått – och GOTT NYTT ÅR!

Välkommen tillbaka den 13 januari

Någon kan kanske uppfatta det som stötande att raljera över ett så allvarligt ämne som detta. Jag hoppas också alla förstår att SVARADOKTORN verkligen inte har någon "arbetarskyddsenhet" - eftersom jag själv utgör hela personalstyrkan. Det senare är förstås en viktig anledning till att jag nu för min egen hälsas skull måste ta en liten paus. En nackdel med att vara pensionär är ju, att man aldrig får semester, och det har jag nu konkret upplevt följderna av.

Men - som sagt - välkommen tillbaka den 13 januari! 

Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?