11. nov, 2019

Kommentarsproblem

Beklagar att kommentarsfunktionen är så svårhanterlig. Kommentarer faller bort, och jag hittar "gamla" kommentarer som jag inte besvarat. Vet inte riktigt hur mycket det beror på programvaran och hur mycket som beror på brister hos mig. Måste nog tyvärr be alla i stället skriva på adressen se@svaradoktorn.se - så kan jag svara med vanligt mejl - där antalet tecken inte heller är begränsat. Tack!

Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?