21. okt, 2019

Strålande tider!

Ibland blir det extra plågsamt konstatera, att gigantiska ekonomiska intressen alltid tycks gå före människors liv och hälsa – varvid ofta också gällande lagstiftning på olika områden allvarligt åsidosätts.

Man kan nästan få uppfattningen att ”Sverige” är detsamma som svenska banker, industrier och myndigheter, och att ”befolkningen” bara är någon sorts förbrukningsvara som behövs för att hålla de ekonomiska systemen igång. Människor behövs fortfarande (trots en betydande ”robotisering”) inom industrin för produktion och distribution av industrins produkter – och de behövs som ”kunder”, några som är villiga att betala för produkterna. I övrigt tycks människorna ibland ses nästan som ”grus i maskineriet” - särskilt när de är fräcka nog att ta reda på fakta och försöka korrigera vanliga missuppfattningar om sakernas tillstånd.

När det gäller detta med strålning från mobiler och trådlösa nätverk – och särskilt 5 G - som nu introduceras i stor skala på flera håll i världen, så handlar det om ett skräckscenario! Många skadliga miljöaspekter (som onyttig kost, skadliga mediciner etc.) har man möjligheter att som enskild individ hålla sig borta från sådant (även om t.ex. tvångsmedicinering av barn i praktiken redan är ett faktum).

Men när det gäller denna form av strålning, så är det svårt att komma undan – åtminstone om man skall leva ett ”normalt” socialt liv i samhället. Redan nu tvingas många människor med ”elöverkänslighet” leva ett mycket begränsat liv och bo utanför tätbebyggt samhälle.

När 5 G är fullt utbyggt kommer man knappt någonstans ha möjlighet att undkomma – och effekterna där är väsentligt mycket skadligare än hos hittillsvarande system.

Man har i flera decennier känt till skadeverkningarna vid denna typ av strålning, men – som sagt – de ekonomiska intressena är så stora att man bortser från riskerna. Och det tycks som om forskningen på området medvetet förfalskas eller undanhålls.

Miljöingenjör Solveig Silverin har ingående kunskaper om detta, och har bl.a. redovisat dem på sin blogg – t.ex. här: https://solveig21miljoblogg.wordpress.com/2019/10/19/i-europa-ar-hjarnan-ett-organ-som-kan-forandras-i-sverige-ar-hjarnan-en-sjal-med-psykiska-storningar/

och här:

På följande länkar finns en intressant intervju med miljöingenjör Solveig Silverin. Verkligen skrämmande in formation från någon som är specialist på området!

Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?