17. okt, 2019

Äntligen cancerfri

Den som strikt följer Svaradoktorns metod mot cancer tycks ha goda chanser att bli av med sin sjukdom. Sådana rapporter kommer hela tiden. Här är en sådan:

År 2018 blev ett svårt år för Anna (fingerat namn) och hennes man.

Anna hade 2015 drabbats av bröstcancer, och läkarna satte in ”hela batteriet” av behandlingar – kirurgiskt ingrepp, strålning och cellgifter – och läkarna ansåg sig ha botat henne.

Men i maj 2018 började hon få mycket ont i ryggen. Läkarna ansåg att det var en kotkompression som förorsakade smärtan. Det visade sig i stället vara en metastas från hennes ursprungliga bröstcancer. Hon skickades till en specialistklinik i Malmö, där man kunde se, att en ryggkota närmast var ”försvunnen”, och det såg ut som om ryggraden närmast kunde ”rasa ihop”.

Man lyckades emellertid ta bort det mesta av cancertumören – medan delar av den fanns kvar. Nu gjordes också en steloperation av ryggen. Sedan skickades hon hem.

I september var cancermarkören 34 – vilket var förvånansvärt lågt, men ändå över det värde som skall indikera att man är frisk från hennes typ av cancer, d.v.s. under 30.

Sedan genomgick Anna 10 strålbehandlingar under september. Hon bytte också de tabletter hon haft för sin bröstcancer (Tamoxifen) till en ny sort. Och vidare har hon varje månad fått en spruta med ”benförstärkande” preparat.

Nu ville man också fortsätta med cellgiftsbehandling, men Anna var tveksam till detta. Just då fick hon av sin svåger tips om min hemsida (www.svaradoktorn.se). Hon tog del av informationen där och började omedelbart med alla de ingredienser som beskrivs där, under fliken ”Min metod” - fast något mindre doser, anpassade efter hennes lägre kroppsvikt.

Redan i oktober hade cancermarkören sjunkit till 13. Efter ytterligare en månad låg värdet på 11, efter tre månader 9,1, senare 9.8.

I augusti 2019 säger hennes onkolog efter undersökning: ”Du har helt friska vävnader”.

I dag, (oktober 2019) säger Anna sig må ”extremt bra”. Hon har inte ont någonstans och är full av livslust. Hon har börjat jobba 50 % och har inga problem med att orka med arbetet. I november planerar hon att gå upp till 75 %.

Anna säger sig vara oerhört tacksam för att hon vågade pröva Svaradoktorns metod. Hon känner sig ”frisk och glad” och försöker få andra cancersjuka att våga pröva – vilket dock är svårt, eftersom nästan alla okritiskt litar på sina läkare (vilket man förstås borde kunna göra). Tyvärr är traditionell cancerbehandling inte så framgångsrik som den beskrivs, och den ger ofta svåra biverkningar.

Än har ingen rapporterat några biverkningar av Svaradoktorns metod – vilket förstås inte är någon garanti för att sådana aldrig inträffat. Men jämfört med de brutala metoder skolmedicinen använder mot cancer, så förefaller nämnda metod – en kostomläggning med vissa tillskott av bl.a. mineraler och vitaminer – och kolloidalt silver - tämligen riskfri.

I detta enskilda fall kommer sannolikt läkarna att påstå, att de tidigare behandlingar Anna utsatts för måste ha verkat "retroaktivt" - och på det sättet botat hennes cancer. Enligt skolmedicinen är det ju helt omöjligt att en enkel kostintervention med tillägg av vitaminer och mineraler skulle kunna ha någon som helst effekt. Detta trots att Otto Warburg (Nobelpriset i medicin 1931) redan 1924 visade att cancer är en metabol sjukdom (beroende av vad vi äter och dricker och andra miljöaaspekter) - och att forskarna på sistone tvingats inse, att detta i allt väsentligt är korrekt, och att cancer alltså inte initialt är en genetisk sjukdom - även om genetiska mutationer är en del av processen, när cancer uppstår.

Kommentarer

21.10.2019 12:09

Lotta.ronneklev@hotmail.com

Hej!
Har precis avslutat en fruktansvärt jobbig cellgift behandling för livmoder sarkom. Op i april 2019 då slutade jag fullständigt med socker och snabba kolhydrater . Nu har jag börjat med din met

19.10.2019 17:11

Anna-lena

Det är ju fantastiskt. Jag beundrar dig och är tacksam att kunna läsa din blogg

21.10.2019 05:38

SEN

Tack snälla!🙏

Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?