20. sep, 2019

Tidningsreklam

Jag brukar inte göra reklam explicit för någon vara eller tjänst - även om jag mycket konkret beskrivit både litteratur och andra produkter som jag tyckt mig kunna rekommendera. En sådan "produkt" är tidningen AlmaNova - särskilt förstås när tidningen ägnar utrymme åt SVARADOKTORN och t.o.m. lägger ut en video från förre chefredakltören Ingemar Ljungqvists besök i min enkla boning.

Se gärna följande länk:

Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?