16. sep, 2019

Missade meddelanden

Ibland ser jag meddelanden och förfrågningar, som jag inte har tid att besvara omedelbart - och när jag sedan skall göra det - så har inläggen försvunnit! Oerhört frustrerande! Mest kanske för att de som skrivit tror att jag nonchalerat dem och inte bryr mig om att svara. Det här hände också tidigt i morse 16/9. Om någon känner igen sig, så hör av dig igen! Det går bra på adressen se@svaradoktorn.se 

Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?