15. sep, 2019

TACK!

Bästa Facebookvänner – och andra vänner!

För andra gången på kort tid har jag överrumplats av en oerhörd mängd gratulationer – denna gång med anledning av att jag utsetts till 2019 års mottagare av ”Gnistan-priset”, som utdelas av publikationen 2000-talets vetenskap. Gratulationerna har också innehållit så många positiva omdömen om min person att jag nästan rodnat – i medvetenhet om att en del av dem nog varit mer omfattande än jag förtjänat.

Men eftersom jag kan sägas ägna mig åt en inte helt okomplicerad Davids kamp mot Goliat – d.v.s. en myggas strid mot en hord mäktiga elefanter – så tar jag tacksamt emot allt stöd jag kan få.

Jag skulle vilja ta alla i hand och tacka personligen för all denna uppmärksamhet och muntran, men av naturliga skäl är detta svårt att genomföra i praktiken, så jag får i stället använda mig av ett ”digitalt handslag” och framföra mitt mycket varma tack på detta sätt…

TACK!

Sven Erik SVARADOKTORN Nordin

Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?