7. sep, 2019

TACK!!

Jag blev helt överväldigad av alla gratulationer jag fick på min födelsedag. Till en början försökte jag tacka var och en personligen, men efter något hundratal insåg jag att detta skulle bli mig övermäktigt. Därför kommer detta ”kollektiva” tack.

Alltså: Ett stort, hjärtligt och varmt tack till alla som med värmande och uppskattande kommentarer lyste upp min födelsedag! Jag skulle gärna ge var och en av er en stor kram – men av lättbegripliga skäl blir detta mycket svårt. Det får i stället bli en ”cyberkram” i jätteformat!

TACK ALLA!

/Sven Erik (svaradoktorn) Nordin

Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?