29. aug, 2019

Varför får man inte bota allvarliga sjukdomar

När jag den 8 oktober 2016 publicerade följande text, kunde jag inte föreställa mig att det mindre än tre år senare skulle komma ett seriöst lagförslag om att man (icke legitimerade läkare) bokstavligen skall förbjudas att bota samtliga allvarliga sjukdomar - inte bara som hittills cancer epilepsi och diabetes.

Alltså från 2016:

Onkologerna (cancerläkarna) har sedan omkring ett sekel varit fastlåsta vid kirurgi, strålning och cytostatika som de enda möjligheterna att bekämpa cancer. Visserligen har på senaste tid tillkommit t.ex. vissa former av stamcellsbyten, men annars tycks skolmedicinen i stort sett harva på i samma gamla hjulspår, och de alternativa metoder som ändå i liten skala förekommer, verkar motarbetas med alla medel. Man undrar varför. Ja, för det första är ju cancerbehandling enligt de gamla metoderna ”Big Business”. Läkemedelsföretagen tjänar varje år många, många miljarder t.ex. på cellgifter. Om man enkelt och effektivt kunde bota (eller förebygga) cancer, så skulle det innebära miljardförluster (och sannolikt konkurs) för många av dessa företag.

Redan på 1920-talet fanns det i USA enkla och effektiva metoder att bota cancer, men utövarna av dessa metoder förföljdes, åtalades ofta och dömdes för att de använt ”icke godkända metoder”. Deras kliniker och utrustning förstördes, och de förbjöds att fortsätta sin verksamhet.(Läs om detta här: http://www.svaradoktorn.se/426070622)

En annan anledning är läkarnas närmast totala oförmåga att inse, att något annat än ”mediciner” (manipulerade kemiska molekyler, som kunnat patenteras) kan förebygga eller bota sjukdomar. Sådant som örter av olika slag betraktas per definition som ”kvacksalveri” – och det är endast de preparat som finns i FASS som man tror kan bota eller lindra. Ett förfärligt misstag, som förorsakar mycket onödigt lidande och förkortar livet för människor varje dag!

Orsaken till det här är kanske framför allt att läkarutbildningen i Sverige (och många andra länder) knappt innehåller något om kost och nutrition (för att inte tala om örter!). Därför kan helt enkelt inte läkarna något om kostens betydelse för vår hälsa. Det innebär också, att man än i dag kan få höra onkologer säga till sina cancerpatienter, att de kan äta vad som helst. Själv upplevde jag att min kirurg på en fråga från mig svarade ”Hur kan du bara tro, att cancer skulle ha någonting med kosten att göra”? O, sancta simplicitas! (O, heliga enfald!)…

Redan på 1920-talet hade Nobelpristagaren Otto Warburg påvisat cancercellers avvikande metabolism, som innebär att de är extremt beroende av socker. Att låta cancerpatienter äta kolhydratrik föda är således att erbjuda deras cancer optimala förutsättningar att utvecklas och spridas!

Något liknande de förföljelser man utsatte alternativa cancerbehandlare för i USA under första hälften av 1900-talet förekommer än i dag i Sverige. Läkaren Erik Enby fick sin legitimation indragen för att han tog sig an kroniskt sjuka patienter och behandlade dem med alternativa metoder (Försök få möjligheter att se dokumentärfilmen om honom - https://doktorerikenbyfilm.wordpress.com/synopsis/)

Läkaren Annika Dahlqvist utsattes för det mest bedrövliga drev, och många ville frånta henne läkarlegitimationen, när hon botade diabetiker med hjälp av kolhydratreducerad kost… Detta även sedan Socialstyrelsens utredning visat att hon var helt rätt ute!

I dag är fallet med Anders Sultan aktuellt. Trots att internationell forskning sedan länge visat den fantastiska förmågan hos kolloidalt silver att bekämpa såväl bakterier som virus, amöbor, svamp och encelliga parasiter, så hotas han av ett vite på 800 000, om han använder sin grundlagsskyddade rättighet att som privatperson i en Facebook-grupp ens antyda att detta medel har positiva effekter på hälsan. Skamligt!

Kanske dags att trotsa Big Pharma och tvinga fram seriös forskning på alternativa behandlingsmetoder? Människors liv och hälsa borde vara viktigare än de stora läkemedelsföretagens vinstintressen!

Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?