15. aug, 2019

Villa-Nytt utmanar

I slutet på juni i år ringer Linda Johansson från tidningen Villa-nytt och intervjuar mig om min cancerresa och min bok ”Och cancern bara försvann”. Det skulle bli en artikel i tidningen om mig och min bok. Det dröjde länge, men här om dagen fick jag julinumret hemskickat, och där fanns faktiskt artikeln.

Men eftersom det är absolut förbjudet att bota cancer – om man inte är läkare – och man strängt taget inte kan nämna något om sådant, så kunde man i artikeln förstås inte ens nämna titeln på min bok (där ordet cancer ingår).

Man har har i stället översatt det hela, så att det står ”stoppade sjukdomsförloppet” - i stället för ”botade cancern”.

För den som möjligen har tillgång till Villa-Nytt kan jag berätta, att artikeln finns i julinumret på sidan 116.

Tack Linda och Villa-Nytt för er goda vilja och er insats för att sprida detta! Modigt!

Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?