7. aug, 2019

För den som vill uppmuntra min verksamhet

Under de år jag ägnat mig åt min hemsida har jag då och då fått förfrågningar från läsare, som undrat om de kunnat stödja mig på något sätt. Jag har avböjt allt sådant – liksom jag också stått emot alla erbjudanden om reklam för olika produkter, när sidan började få många besökare. Sidan är – och kommer att förbli – helt gratis. Men den som möjligen vill ge en GÅVA, får nu den möjligheten. Den som vill kan alltså skänka några kronor via Swish.

Jag betonar, att sidans information är helt gratis tillgänglig för alla – och att ev. gåvor inte ger några särskilda förmåner. Men naturligtvis är jag tacksam, om någon vill visa sin uppskattning för de många hundra timmar det tagit mig att tillägna mig den information jag fyllt sidan med.

Mitt Swishnummer är: 0730262198

Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?