10. jul, 2019

Brev till UNICEF - repris från 2016

Öppet brev till UNICEF

Eftersom jag i många år varit ”världsförälder” och varje månad skänkt pengar till UNICEF fick jag i dag ett mail därifrån. Man vill nu att jag skall bidra till ett ”morsdagspaket” som skall hjälpa mammor i u-länder att klara av sina små barn. Paketet innehåller bl.a. vattenreningstabletter och ”myggnät som skyddar mot malaria”… Allt vällovligt förstås. Ändå kan jag inte låta bli att tänka på de företag som förmodligen gör sig goda förtjänster på vår välgörenhet. Jag antar att ”vattenreningstabletterna” kostar en del, och jag vet att de lätt skulle kunna ersättas med kolloidalt silver. Ett par teskedar av detta räcker ju för att rena en liter förorenat vatten – vilket betyder en mycket ringa kostnad. När det sedan gäller malaria, så VET man att kolloidalt silver är synnerligen effektivt mot denna sjukdom. Jag skulle önska att UNICEF lade ner litet energi på att övervinna de politiska och ekonomiska hindren mot att använda kolloidalt silver. I Ghana används kolloidalt silver rutinmässigt på vissa kliniker – och botar malariasjuka barn på löpande band. Se gärna denna film från verksamheten: https://www.youtube.com/watch?v=avpI4FjFmms

Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?