25. jun, 2019

Ny bok

Det har på sistone blivit en del uppmärksamhet runt min bok - "Och cancern bara försvann". Det betyder inte att jag kopplat bort uppmärksamheten från andra böcker. Möjligen kan någon erinra sig följande inlägg från januari i år:

Nu kan jag också berätta, att den Benny Ottosson som besökte mig då och intervjuade mig nu själv har publicerat en alldeles utmärkt och högintressant bok med goda råd för den som är intresserad av sin hälsa. Bokens titel är "Frisk, Lugn, Utvilad, Stark - hela livet" och ges ut på Isabergs förlag.

Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?