31. maj, 2019

VAD HÄNDER OM DU SJÄLV BOTAR DIN CANCER!

 Om man tackar nej till läkarnas brutala cancerbehandling (kirurgi, strålning, cellgifter) – vad händer då? Jo, det kan jag berätta, eftersom jag gjorde just det.

Efter att jag fått min cancerdiagnos, så förklarade läkarna att jag bara hade månader kvar att leva, om jag inte ställde upp på deras behandlingsförslag – ett omfattande kirurgiskt igrepp, med efterföljande cellgiftsbehandling - vilket jag alltså vägrade göra. I stället ändrade jag min kost (till sockerfri sådan) och började med ett antal tillskott av vitaminer och mineraler, samt andra kända anticancerämnen (gurkmeja, ingefära, kolloidalt silver, vissa alger mm).

Det första som hände var nu att specialisterna på universitetssjukhuset tog sin hand ifrån mig, så jag fick gå på kontroller på mitt hemsjukhus. Också där vidhöll läkarna, att jag var döende i cancer och omedelbart borde opereras på det stora sjukhuset. Och till och med sedan man via olika undersökningar till sist måste konstatera, att man inte längre såg någon cancer hos mig, så ville man påstå att det var omöjligt (!!)

Då hävdade de i stället att jag aldrig haft cancer. Detta påstod även några av de läkare som varit tvärsäkra på min diagnos!

Men det mest plågsamma var kanske reaktionen hos vissa vänner och bekanta, som började betrakta mig som galen. Hur kunde jag bara ifrågasätta läkarnas bedömning! Några ville till och med beskylla mig för att vara en fara för min omgivning, eftersom kanske andra kunde ta efter mitt exempel och avstå från traditionell cancerbehandling!

Priset i oförskämdhet tog för övrigt professor Dan Larhammar vid Uppsala Universitet (numera preses i Kungliga Vetenskapsakademin). I en kommentar skrev han att ”Nordin låter påskina att han skulle ha haft cancer”…

Men svaret på rubrikens fråga är alltså: Du kan bli ifrågasatt, idiotförklarad och närmast föraktad av både läkare och privatpersoner. Och i stället för att bli nyfiken på hur man lyckats bota en livshotande cancer, så försöker många att bortförklara det hela som tillfälligheter och lägger ner mycken möda på att få en att inse hur illa man burit sig åt!

Många tycks anse, att det är bättre att dö av oduglig traditionell cancerbehandling än att överleva med hjälp av någon alternativ metod!

Kommentarer

03.12.2019 15:43

Jan-Anders

Har fått diagnos bukspottskörtelcancer och metastaser i levern. Får cytostatika, har hört att Chaga och Björkaska har botat detta. Påverkar det att jag äter blodförtunnande och för diabetes

25.09.2019 13:41

Gunilla Molander

Jag fick min diagnos i maj 2018, tumör i ändtarmen och metastaser i levern. Har ändrat min kost är idag vegan dricker inte någon form av alkohol. Har fått två cellgiftsbehandlingar som inte hjälpt.

24.07.2019 06:18

Håkan Anderberg

Min läkarvård finns i Indien Ayurvedisk medicin, Thailand (massage) och Malaysia (kinesisk akupunktur) som jag talade om på ett snällt och upplysande sätt för distriktssköterskan. Hon förstod inte?

23.07.2019 12:54

ove larsson

Har samma erfarenhet av världens bästa cancervård. Har en kronisk cancer (klassisk Hodgkins lymfom) och efter experiment med läkemedel vägrar man hjälpa mig. Har överlevt via alternativ vård .

23.07.2019 12:05

Louise

Helt underbart! Varför kan dom inte ta lärdom istället!!!!? Först säga att det är cancer och sen Inte!!! Skrämmande! Men lycka för dig som nu är frisk!

22.07.2019 05:12

Daniel J

Fantastisk historia som måste fram att det finns hopp och det måste fram hur det fungerar idag hos sjukhusen. Det är inte alla som vågar stå emot läkarnas överhet men de ska få skämmas nu.

Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?