14. maj, 2019

Karolinska tycks göra allt för att dölja sanningen

Nya Karolinska Sjukhuset har på goda grunder blivit mycket omskrivet på sistone. Där visar man tydligt, att sjukvården inte är till för patienterna - utan att patienterna i allt väsentligt tycks vara till för sjukvården. När multisjuka - patienter med flera allvarliga diagnoser - inte "passar" i den modell detta monstersjukhus nu tillämpar, så måste var och en fatta att den modellen är en katastrof - för patienterna... Men även för sjukhuset, eftersom det dramatiskt överskrider sina ekonomiska ramar och arbetsförhållandena för personalen gör det svårt att behålla de anställda.

Men detta är på något sätt logiskt. För 25 år sedan gjordes på Karolinska försök med healing - som då visade dramatiskt positiva effekter. Detta störde sjukhusets ledning i så hög grad att man avlägsnade allt vetenskapligt material från tre års studier - och hotade den mest  engagerade healern för att hon inget skulle berätta. Till sist valde hon ändå att berätta. Om detta skrev jag i april 2018. Länk till det inlägget här: 

Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?