12. apr, 2019

Vaccinbedrägeriet

Vi blir dagligen överösta med fantasifulla uppgifter från läkare och myndigheter om vaccinernas välsignelse. Vacciner har historiskt räddat livet på massor av människor. Men i den form vacciner i dag ges till våra barn – mot de vanliga barnsjukdomarna – har de djupt tragiska effekter.

Sådana vacciner är INTE effektiva, de är INTE säkra, och de förorsakar långt mer skada än de sjukdomar de är avsedda att skydda mot. Anledningen till att de fortfarande används är huvudsakligen tre: Pengar, pengar och pengar!

Sanningen om detta är så gräslig att de flesta av oss inte kan ta in den. Vi väljer i stället att lita på våra myndigheter. Men när det gäller våra barns liv och hälsa borde vi vara mer angelägna att ta reda på sanningen!

Den som vill veta mer om detta kan här ta del av en svensktextad föreläsning.

Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?