3. apr, 2019

Civilisationens undergång?

Mänskligheten utplånas – på ett mycket sofistikerat sätt… Och processen har redan påbörjats!

Det är numera känt, att de stora läkemedelsbolagen under många år medvetet undanhållit oss avgörande fakta om sina produkter – som i vår del av världen är åtminstone den tredje vanligaste dödsorsaken! De har under många år också effektivt förhindrat t..ex. att enkla naturliga medel för att förebygga och bota cancer kommit till användning. Och man har skaffat miljarder till sin egen forskning – som tycks ha som främsta målsättning att trygga de egna ekonomiska intressena och förhindra konkurrens från ”icke farmakologiska” och icke patenterbara produkter.

Resultatet har bl.a. blivit att cancer formligen exploderat, och att de nämnda företagen med skolmedicinens representanter (läkarna) som lydiga redskap förhindrar användning av alternativa metoder att förebygga och behandla cancer. Med sitt absoluta monopol på medicinsk behandling utsätter den officiella sjukvården cancerpatienter för oerhört brutala och plågsamma behandlingar med strålning och cellgifter – vars verkan är minst sagt tveksam. Fortfarande dör mer än 60 personer VARJE DAG i cancer i vårt land.

Den som vill se statistiken kan använda denna länk:

Den drivande kraften tycks huvudsakligen vara PENGAR. Den fullkomligt hänsynslösa läkemedelsindustrin tjänar miljarder – och är beredd att bokstavligen gå över lik för att bibehålla sina inkomster. Detta bekräftas hela tiden – och har övertygande visats t.ex. av Peter Götzsche i hans bok med den talande titeln ”Dödliga mediciner och organiserad brottslighet”.

Denna industri tar alltså livet av enskilda människor (och många) för att säkra sina astronomiska inkomster. Kan något vara värre än så?

Ja, det finns en annan industri som är beredd att utplåna hela mänskligheten för att tjäna pengar - en mänsklighet de själva är en del av! Vansinne är ett milt uttryck!

Det handlar om de företag som tillverkar och marknadsför utrustning för trådlös kommunikation. Det hela har nu blivit extremt tydligt i samband med introducerandet av 5G-systemet! Det har i mängder av studier visats vilken fasansfull effekt detta har på den mänskliga organismen (och även andra levande varelser). Cancer, Alzheimers och andra former av demens, ALS, kognitiva förmågor generellt, vår fortplantningsförmåga… ALLT påverkas! Om inget dramatiskt uppvaknande snart sker, så kommer vi människor att vara en utdöende art! Och detta låter vi ske.

Aldrig tidigare i världshistorien torde ett sådan gigantisk experiment, som bokstavligen berör oss all, ha genomförts utan att någon ordentlig konsekvensanalys genomförts. Den som tror att detta är någon sorts ”konspirationsteori” eller alarmistiskt nonsens bör titta på följande länk – till slutet!

Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?