30. mar, 2019

GRATTIS Larhammar!

OBS Glöm inte professor Dan Larhammars födelsedag - den 1 april (!!).

Skicka ett mail och gratulera honom till att under det gångna året ganska framgångsrikt lyckats skrämma folk från att använda kolloidalt silver – det mest potenta och oskadliga antibakteriella medel som finns!

Samtidigt får man väl beklaga, att ”Dan Larhammar fan club” endast har 454 medlemmar – medan t.ex. Facebookgruppen Kolloidalt silver 2.0 har drygt 50 000...

Hans mailadress är: dan.larhammar@neuro.uu.se

Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?