28. mar, 2019

Malaria botas enkelt och effektivt med MMS på 24 timmar.

Ugandas Röda Kors-personal deltar i försöket. Men internationella Röda Korset förnekar att detta hänt – trots att det hela filmats och skett under strikt kontrollerade former. När jag skriver till Svenska Röda Korset förnekar de också detta – och ljuger hänsynslöst genom att t.ex. påstå att Röda Korsets personal aldrig själva deltar i utdelning av mediciner och medicinsk behandling!!

Vem skall man lita på – när t.o.m. Röda Korset tycks undanhålla sådant som kan rädda livet på hundratusentals barn – till synes endast för att läkemedelsindustrin skall kunna fortsätta att tjäna pengar på ”forskning” för att hitta dyra metoder att ev. bota denna dödliga sjukdom!

Att ett enkelt ”blekmedel” i ytterligt svag koncentration skulle kunna bota allvarlig sjukdom är förstås så otroligt att det avfärdas som osanning och ren bluff. Och ingen tycks bry sig om att kolla fakta. Precis som när det gäller kolloidalt silver!

Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?