24. feb, 2019

Från Harry Hoxsey i USA till Erik Enby i Sverige - en gräslig historia

Harry Hoxsey´s metod var den första alternativa ”giftfria” metoden mot cancer i USA. Metoden består av en örtsalva och ett pulver för utvärtes bruk och ett örtbaserat stärkande medel att inta via munnen. Metoden var framgångsrik och användes av tiotusentals amerikaner under första hälften av 1900-talet. I början av 1950, då Hoxseymetoden var som mest populär, hade huvudkliniken för hoxseybehandling i Dallas, Texas, ca 12 000 patienter och var då det största privata cancercentret i världen. Det fanns dessutom dotterkliniker i ytterligare 17 andra delstater.

Ingredienserna i Hoxseys preparat är kaliumjodid, lakritsrot, rödklöver, kardborrerot, stillingiarot, berberisrot, amerikanskt kermesbär, sagradabark, bark från amerikanskt pepparträd och getapelbark. Samtliga har av modern forskning visat sig ha olika cancerbekämpande egenskaper. 

Eftersom metodens framgångar hotade inkräkta på ”Big Pharmas” inkomster, så förföljdes dess utövare kraftfullt av de amerikanska myndigheterna, och Hoxsey´s metod förbjöds till sist. I dag tycks den finnas att tillgå vid Biomedical Center i Tijuana, Mexiko. Förföljelserna av Harry Hoxsey i USA är nog ett av de allra värsta exemplen på hur läkemedelsföretagen med hjälp av korrumperade myndigheter, läkare och forskare i fullkomlig desperation tar till vilka medel som helst för att förhindra att cancer botas med alternativa medel.

Hoxsey förföljdes av AMA (American Medical Association) och FDA (Food and Drug Administration) och åtalades massor av gånger för att ha använt ”illegala metoder”. Han hade mängder av botade patienter som ville vittna om sina lyckade behandlingar, och han hade korrekt förda journaler över samtliga fall.

Han bad att myndigheterna skulle komma och inspektera hans verksamhet och träffa de patienter som botats från sin cancer. Men de läkare som var inblandade vägrade. Deras motiv för detta var, att de inte behövde göra någon undersökning, eftersom de tack vare sin medicinska utbildning ändå säkert kunde tala om att Hoxseys metod inte fungerade!

Det här låter kanske som en ond saga, men det hela är faktiskt till 100 % sant. Det finns rättegångshandlingar, andra dokument och filminspelningar som klart bevisar allt detta.

Tyvärr är det här inte något som tillhör en förgången tid. Fortfarande i dag, 2019, är skolmedicinens inställning ungefär densamma. Man betraktar all ”alternativ cancerbehandling” som kvacksalveri, och de som ägnar sig åt sådan förföljs, åtalas och förhånas. Och de som är läkare blir av med sin legitimation.

Det här innebär i klartext, att det varje dag även i vårt land dör människor i cancer I ONÖDAN. Dock botas också hela tiden cancerpatienter med hjälp av alternativa metoder (och det finns faktiskt ganska många sådana). Men den officiella sjukvården och de flesta läkare verkar totalt ointresserade och fortsätter oförtrutet med kirurgi, strålning och cellgifter – som ofta ger förfärliga biverkningar. Detta är en skandal som är av en sådan omfattning att man knappt fattar den. För de flesta (son inte kan historien) förefaller det hela förstås också fullkomligt otroligt, vilket väl är huvudanledningen till att detta kan fortsätta.

Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?