23. dec, 2018

God Jul och Gott Nytt År!

Ett stort tack också till alla besökare på denna webbplats! Ni har genom era uppmuntrande kommentarer, ert engagemang och era konstruktiva frågor och synpunkter fått mig att orka fortsätta kämpa mot sådant som närmast kan karakteriseras som ett organiserat vansinne. Jag tänker då förstås på vissa delar av skolsjukvården, läkemedelsbolagens kriminella verksamhet, samt de okunniga och/eller korrumperade myndigheternas råd och anvisningar. 

Ett stort tack! Med ert stöd hoppas jag kunna fortsätta även 2019…

Och som sagt: God Jul och Gott Nytt År!

Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?