8. dec, 2018

Desperat krav på svar från Röda Korset

Refererande till mina föregående brev får jag meddela följande:

Som jag tidigare berättat, så fick jag för en tid sedan ett mail med en video från Uganda, där biskop Samula Albert Aradi informerar om just detta med MMS, som ju var anledningen till att jag skrev mitt första brev.

Nu kommer ni förstås (om ni alls svarar) att säga, att detta är inget vetenskapligt dokument och bevisar ingenting.

Nej, det påstår jag inte. Men jag påstår att det borde vara enkelt för Röda Korset att undanröja alla tvivel om deras agerande i detta fall.

Videon representerar förstås inget forskningsresultat i strikt vetenskaplig mening – utan är en enkel bild från verkligheten. Forskning kan manipuleras. Det görs varje dag, och Läkemedelsindustrin tycks vara världsmästare på området. Och så fort deras gigantiska inkomster hotas, så är de beredda att ta till vilka metoder som helst för att ”skydda sina marknadsandelar” (om t.ex. ett enkelt naturmedel visar sig effektivare än deras dyra produkter).

Videos kan förstås också manipuleras, men de jag bifogar här nedan anser jag visar alla tecken på att vara fullkomligt autentiska – och ganska amatörmässiga. En professionellt framställd video för att marknadsföra en produkt hade sannolikt visat helt andra karakteristika.

Om man ser på hela Röda Korsets organisation – och de imponerande meritlistor dess styrelsemedlemmar kan uppvisa – så inser man kanske, att något så banalt som autentiska videos från Afrika knappast rubbar deras cirklar. Man kommer att fortsätta sin verksamhet som vanligt, och föraktfullt avvisa allt som inte bekräftar deras egen historieskrivning.

Vad som sedan slår mig är, att såväl Cancerfonden som Barncancerfonden, Hjärnfonden och Röda Korset till sin uppbyggnad tycks likna börsnoterade, vinstdrivande företag. Det primära verkar vara ”företagets” ekonomi – och helst expansion – som möjliggör dess fortsatta existens (med rejält höga löner för cheferna). Det avvikande för de nämnda organisationerna är, att deras verksamhet inte bekostas av egen ”produktion” (av varor eller tjänster), utan via skänkta medel och uppoffrande ideellt arbete av medlemmar och supporters. Deras ”verksamhet” står helt enkelt på utgiftskontot. Verksamheten KOSTAR pengar.

Därför är man självklart extremt beroende av sin ”image” – att i grunden uppfattas som en ”god kraft”. Annars skulle inte folk skänka pengar eller utföra oavlönat arbete åt dem. Därför är det förstås en katastrof, om det skulle framkomma att man genom sitt agerande (eller brist på agerande) bidragit till att tusentals barn fortfarande dör i malaria – fast de enkelt kunde ha botats.

Jag vill betona, att Röda Korset självklart uträttar oerhört mycket gott vid kriser och naturkatastrofer i världen, och att deras enskilda medarbetare gör uppoffrande och riskfyllda insatser, som är beundransvärda. Och om Röda Korsets ledning skulle dölja eller motarbeta enkla medicinska lösningar som kunde rädda livet t.ex. på hundratusentals barn i Afrika – så skulle det också vara en skymf mot alla dessa vardagshjältar.

När det nu gäller både kolloidalt silver och MMS, som båda uppenbarligen tycks kunna bota bl.a. malaria, så antar jag att Röda Korset aldrig kommer att erkänna någon inblandning i ”mörkläggning” av dessa produkter – om den skulle ha förekommit.

Men även om organisationens ansvar inskränker sig till att inte på allvar ha undersökt dessa produkters möjligheter att rädda liv, så ser jag det som ett uppenbart brott mot Röda Korsets målsättning (att förhindra och lindra mänskligt lidande var och när det än förekommer). Även om det i strikt juridisk mening möjligen inte är ett brott, så anser jag att det i moraliskt avseende är ett totalt haveri.

Man stödjer sig säkert på läkemedelsföretags och vissa myndigheters utlåtanden. Men med kännedom om att sådana företag uppfyller de flesta kriterier för att betraktas som kriminella nätverk – och att många myndigheter är hårt angripna av korruption, så borde en organisation med Röda Korsets resurser själv undersöka de faktiska förhållandena! Vad skulle hindra att man gjorde det?

Jag skulle hur som helst önska en sanningsenlig och detaljerad beskrivning av Röda Korsets roll i historien med MMS!

Följande länkar visar så vitt man förstår autentiska berättelser om MMS och om kolloidalt silver:

Mina konkreta frågor är nu: 

Känner Svenska Röda Korset inget som helst ansvar för att fortfarande några hundratusen – varav många barn – fortfarande dör i Malaria varje år?

Är ni helt övertygade om att MMS och/eller kolloidalt silver inte enkelt botar sjukdomen?

Har ni gjort något som helst försök att utröna hur det är med den saken?

I vilket förhållande står ni till Läkemedelsindustrin?

 Gnarp den 8 december 2018

 Sven Erik Nordin

Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?