25. nov, 2018

MMS mot malaria i Uganda

Man vill självklart inte beskylla en organisation som Röda Korset för "folkmord". Alla vet ju också vilka fantastiska insatser medarbetare i denna organisation gör på olika håll i världen - vid krig och naturkatastrofer. Men efter att ha haft kontakt med andra myndigheter och organisationer med uppgift att skydda allas vår hälsa, så blir jag numera nästan inte förvånad över någonting. På enkla konkreta frågor har det varit omöjligt att få svar!

Nu skulle jag önska, att åtminstone Röda Korset kunde stå upp för sina ideal och sin uttalade målsättning - och effektivt i detalj förklara vad som hände i Uganda redan 2012.

Utan att ta ställning i sakfrågan redovisar jag nu följande:

Kommentarer av Leo Koekof, videofotograf och MMS-instruktör för Röda Korset-personalen, efter videovisningen:

”När jag publicerade min video från Röda Korsets MMS malariatest på YouTube i maj 2013 blev jag oerhört förvånad över de kommentarer jag fick.

Tvivlarna antydde att videon var ”fake” och ville ha mer detaljerad information. Samtidigt tog Röda Korset avstånd – och gick så långt som att påstå, att detta aldrig hänt.

Denna felaktiga information framfördes av Klaas Proesman själv, den man som först tog initiativet till detta test. Han till och med påstod, att människorna som bar T-shirts med Röda Korsets märke bara ”råkade komma förbi” för att se vad som pågick – och inte hade något att göra med testet.

Sedan december 2012, när malariatestet genomfördes, och till i dag, den 13 juni 2013, uppskattar vi, att över en miljon barn har plågats och dött i malaria – baserat på tidigare statistik från WHO. Det betyder att ungefär ett barn har dött varje minut under den gångna tiden.

Av uttalanden från de representanter från Röda Korset som är med i videon är det klart att de är mycket glada över att ha funnit något som fungerar så bra mot malaria att de kan minska lidandet i området.

Fram till i dag har Röda Korset inte gjort något med de uppnådda resultaten – annat än förstås att gömma sanningen och berätta lögner.

Detta är jämförligt med folkmord.

Jag kan – som den som visade Röda Kors-personalen hur man använder MMS - inte tillåta att detta fortsätter. Jag måste påminna Röda Korset och alla andra ”humanitära organisationer” om deras ansvar.

Det är en sak att vara rädd för att förlora sitt arbete. Men om vi jämför detta med de miljoner liv som förloras varje år på grund av malaria är det dags att sluta vara feg och stiga fram i sanningens ljus”.

I videons eftertexter kan man sedan läsa följande:

”Gå in på följande länk för att se originalvideon: www.JimHumble.org/downloads

Om du gör det, så hjälper du till att se till att denna viktiga information inte blir stoppad eller censurerad. Snälla, ta ditt ansvar och sprid denna information till alla!”

Anm. Om man söker på ovanstående länk, så får man meddelandet ”Forbidden” (förbjuden). Men än så länge tycks denna fungera:

Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?