10. sep, 2018

LAETRILE – ett effektivt men förbjudet medel mot cancer

Jag har tidigare utförligt på min hemsida beskrivit den förfärliga historien om Laetrile. Men många tycks inte ha hittat texten – eller har inte orkat ta sig igenom den. Naturligtvis har kanske några också avfärdat det jag skrivit som falskt – efter att ha blivit vilseförda av ”officiella” (d.v.s. av läkemedelsindustrin producerade) uppgifter på Internet…

Min text på hemsidan finns på följande länk:

Här försöker jag nu göra en mycket kort sammanfattning av ämnet:

Läkemedelsindustrins oerhörda makt och nästan obegränsade ekonomiska resurser har gjort att man under många år lyckats undanhålla oss enkla och effektiva medel mot cancer (det finns åtskilliga). Och så sker än i dag! Tyvärr har också läkarna i hög grad blivit cancerindustrins lydiga redskap. De använder och rekommenderar de oerhört ineffektiva och skadliga ”godkända” behandlingsmetoderna med cellgifter och strålning, medan de flesta av dem varnar för – eller t.o.m. förbjuder – varje alternativ metod!

Ett av de förbjudna – och mycket effektiva – medlen är Laetrile, som är ett koncentrat av Amygdalin, eller Vitamin B 17. Detta naturliga ämne har använts inom naturmedicinen i flera hundra år – men ”upptäcktes” i början av 1900-talet av Ernst Theodore Krebs, Sr. (1876 – 1970). Hans son Ernst T Krebs Jr utvecklade sedan metoden.

Den amerikanske läkaren Dr John A Richardson använde senare metoden med mycket stor framgång mot cancer på både människor och djur.

När hans behandling med Laetrile visade sig så framgångsrik att människor från hela USA – och senare även från Europa – vallfärdade till hans klinik, blev Dr Richardson ett hot mot den traditionella ”cancerindustrin” – och FDA (Food and Drug Administration) kontaktade honom och förklarade att han måste sluta använda Laetrile. Anledningen var, att Laetrile inte var ett ”godkänt läkemedel”.

Richardson förklarade, att han var medveten om att medlet inte var godkänt av FDA – ”Men det fungerar”…

Svaret från FDA var: ”Det har inte med saken att göra, medlet är inte godkänt, och det är därför kriminellt att använda det”…

(Samma argumentation används i Sverige av Livsmedelsverket och Läkemedelsverket t.ex. mot kolloidalt silver).

Richardson kontaktade då sin vän, författaren G. Edward Griffin, som började undersöka detta. Denne upptäckte då till sin fasa, att läkemedelsbranschen hänsynslöst använder precis alla metoder för att hindra att människor botas från cancer (utan deras egna metoder). Man ljuger, förfalskar forskningsresultat, köper forskare och gör precis allt för att sanningen inte skall komma fram.

Griffin har sedan dess använt det mesta av sin tid för att avslöja detta, skrivit böcker och på olika sätt försökt sprida kunskap om bedrägeriet.

Hans egen berättelse om detta finns här:

Det förfärliga är, att om man söker uppgifter på nätet, så får man nästan bara information om att Laetrile är overksamt – och livsfarligt! Man beskriver det närmast som det typiska ”kvacksalveriet”. Men några oberoende källor visar hur det faktiskt förhåller sig. Dit hör – förutom nämnde Griffin – t.ex. Chris Wark (själv dödsdömt i cancer för många år sedan). Hans uppgifter om Laetrile hittar man här:

Enligt de uppgifter man t.ex. hittar på Wikipedia ger Laetrile eller frön och växtdelar som innehåller Amygdalin livsfarliga symtom – t.o.m. döden. Både bittra aprikoskärnor och linfrön innehåller detta ämne. Intressant är då, att jag själv och min hustru sedan fyra år tillbaka dagligen intagit minst 10 – 12 bittra aprikoskärnor. Och vi lever båda fortfarande – till synes utan några av de biverkningar som beskrivs. En ”biverkan” för min egen del är, att min enligt läkarna dödliga form av cancer försvunnit!

Intressant är också, att när jag kontaktade svenska Giftinformationscentralen sommaren 2016, så kunde de inte ge ett enda exempel på förgiftning av vare sig aprikoskärnor eller linfrön. Däremot hade de efter bara halva året redan mer än 3000 förgiftningsfall av det godkända smärtlindrande ämnet Paracetamol  (ex. Panodil och Alvedon).

(De hade för övrigt inte heller en enda uppgift om misstänkta skador av kolloidalt silver).

Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?