18. jun, 2018

Skall hjulet behöva uppfinnas en tredje gång?

Universalgeniet Dr Royal Raymond Rife (1888 – 1971) från Nebraska I västra USA konstruerade på 1930-talet en maskin, som via elektroniskt framkallande av olika ljudrekvenser kunde ta död på alla skadliga mikrober (som bakterier och virus). Maskinen visade sig till sist också kunna göra samma sak med cancerceller.

Trots att ett oändligt antal miljarder under åren sedan lagts ner på cancerforskning, så är behandling med Rife´s maskin så vitt man vet än i dag den enda metod som vid ett kontrollerat försök kunnat bota 100 % av de cancerpatienter som deltog i försöket (samtliga var diagnosticerade med cancer i terminalstadiet – d.v.s. i princip döende)!

Studien gjordes 1934. (Men hur många känner till den i dag?)

När en bankett skulle hållas till Dr Rifes ära förnekade nästan alla de läkare som deltagit i försöket att de någonsin träffat Dr Rife – och Dr Milbank Johnson, som skulle hålla högtidstalet ”råkade” bli förgiftad strax innan. Dessutom ”försvann” alla hans dokument från försöket.

Vad hände sedan med Royal Rife och hans fantastiska maskin?

Sammanfattningsvis lyckades myndigheter och representanter för läkemedelsindustrin förhindra, att denna fantastiska metod fick utvecklas och användas. Han och hans medhjälpare åtalade (för att ha använt av AMA och FDA icke godkända behandlingsmetoder). Man tycks ha förstört Rife´s laboratorium och all utrustning som fanns där, och efter att senare ha gjort fler försök att utveckla metoden avled Royal Rife utblottad och alkoholiserad på ett sjukhus 1971.

Läs detaljerna i historien här:

Hur många miljoner människor som kunnat räddas från sin cancer med denna metod under de gångna 80 åren vill man helst inte tänka på!

Nu tycks historien ha hunnit ikapp, och frågan är vad som händer med dem som nu berättar om den nya versionen av ”frekvensbehandling” av cancer. Kommer de att gå samma trista öde till mötes som Royal Rife och hans medarbetare?

Det torde vara bara alltför bekant, att det medicinska etablissemanget inte alltid tagit till sig nya upptäckter som kunnat rädda liv och hälsa hos oss människor. Tvärt om har man med hjälp av korrupta myndigheter och läkare ofta gjort allt för att förhindra att nya kunskaper tillämpats. När tillräckligt stora ekonomiska intressen står på spel, så tycks moral och etik försvinna spårlöst. Ekonomiska motiv har tyvärr alltför ofta prioriterats före människoliv – och så är det fortfarande!

Framstående personer som Harry Hoxsey, Johanna Budwig, René Caisse – och nämnde Royal Rife har hånats, förföljts, åtalats och förhindras att bota människor. Man kan också tänka på vår svenske pionjär Dr Erik Enby – eller Dr Annika Dahlqvist, som råkade ut för en fullkomligt sanslös och osaklig förföljelse för att hon förespråkar LCHF-kost – som då ansågs strida mot ”vetenskap och beprövad erfarenhet”.

Det allra mest förfärliga är kanske ändå behandlingen av just Royal Rife – som man ju faktiskt slutligen tog död på - sedan man effektivt hindrat honom att utveckla sin uppfinning!

När jag startade min hemsida – www.svaradoktorn.se - i februari 2016 var historien om Royal Rife en av de första jag hade med under rubriken ”Botemedel mot cancer”… Men även om sidan numera haft över en halv miljon besök, så är nog historien om Royal Rife och hans fantastiska maskin något som nästan ingen kommenterat. Kanske verkar det hela bara alltför otroligt.

Möjligen är det dags att uppmärksamma hans fantastiska upptäckt igen! Det blir nu spännande att se, hur ”etablissemanget” reagerar på ”återupptäckten” av frekvensbehandlingen mot cancer. Men världens alla cancerforskare och läkemedelsföretag vill förstås inte bli påkomna med att ägna sig åt dyr, meningslös och skadlig verksamhet. Därför kommer denna metod sannolikt att förklaras omöjlig, ovetenskaplig, livsfarlig och oanvändbar. Och de som försöker introducera den för praktiskt bruk inom vården kommer att förklaras otillräkneliga, kriminella och illasinnade på olika sätt.

Att metoden omedelbart skulle accepteras, utvecklas och börja tillämpas finns nog inte på kartan. Läkemedelsföretagen har sannolikt redan hundratals jurister som på olika sätt kommer att se till att detta inte sker!

För den som omedelbart vill se vad jag skrev på hemsidan redan i februari 2016 kommer här inlägget i klartext - alltså citerat från http://www.svaradoktorn.se/426070622

Rife-maskinen

På 1920-och 1930-talet utvecklade Royal Raymond Rife en teknisk apparat, som utsände ljud av viss frekvens. Han ansåg sig ha visat, att det fanns ett samband mellan vissa mikroorganismer och cancer, och genom att anpassa sin maskins frekvens till varje enskild typ av dessa mikroorganismer kunde han få dem att falla sönder – och cancern försvann. I dag ansluter sig många forskare till teorin att just mikrober har en avgörande roll för uppkomsten av cancer, medan skolmedicinen i huvudsak tar avstånd från den teorin och håller fast vid sin genetiska förklaringsmodell. Rife var kanske också den som först visade att mikroorganismer kunde vara ”pleomorfa”, d.v.s. uppträda under olika former (t.ex. som virus eller bakterie), något som fortfarande är kontroversiellt men som man sannolikt kommer att tvingas acceptera som ett faktum. Svenske läkaren Erik Enby är övertygad om detta och har baserat en del av sin behandling av kroniskt sjuka på detta faktum. Bl.a. för denna inställning har han upprörande nog blivit fråntagen sin läkarlegitimation!
Vad man förstår verkar just användningen av Rife-maskinen hittills vara den enda metod som botat 100 % av cancerpatienterna vid ett kontrollerat försök. Av 16 cancerpatienter botades 14 efter 70 dagars behandling, och efter ytterligare 60 dagar var även de resterande två botade med hjälp av denna metod.
Naturligtvis blev Rife också förföljd för sin epokgörande verksamhet, och det hela slutade med att han avled 1971 utan att ha fått se sin oerhört framgångsrika metod tillämpad i större skala. I dag torde det vara en mycket begränsad skara som ens känner till att metoden existerat. Se gärna denna video: https://www.youtube.com/watch?v=SLOOyE3KhLk

Kommentarer

18.06.2018 21:50

Ann

Helt underbart & förfärligt på samma gång. Ta fram det igen!!!

Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?