7. feb, 2018

Fantastisk lagstiftning

Det är faktiskt i vårt land tillåtet att sälja produkter med bevisat positiva effekter för vår hälsa – sådant som t.ex. motverkar infektioner eller t.o.m. botar cancer – OM MAN BARA INTE BERÄTTAR OM DEN EFFEKTEN!

Jag är absolut medveten om att det behövs en kontroll av allt sådant som vi tillför kroppen – utvärtes eller genom förtäring. Men att enkla naturliga preparat, som kanske använts under århundraden utan skadeverkningar, skall omfattas av mer strikta regler än de ”godkända läkemedel” som tar livet av människor varje dag är ett hån mot allt sunt förnuft.

Att man kan sälja sådant som gurkmeja, ingefära, kolloidalt silver och andra produkter – om man bara inte berättar om deras hälsoeffekter – är naturligtvis upprörande! Det är ungefär som om man skulle få sälja bilar – BARA MAN INTE BERÄTTAR ATT DE FAKTISKT GÅR ATT KÖRA MED!

Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?