23. jan, 2018

Mina dumma cancerceller

Efter att ha varit dödsdömd i cancer lyckades jag bli cancerfri med hjälp av ändrad kost och tillskott av ett antal vitaminer och mineraler – samt gurkmeja, ingefära, aroniabär och några andra bär. Jag blev idiotförklarad av min läkare, som ansåg att endast ett mycket omfattande kirurgiskt ingrepp kunde rädda mitt liv. När man sedan efter något år inte längre kunde hitta några cancerceller hos mig – efter min egen ”behandling”, var läkarens enda kommentar: ”Det gläder mig att du mår bra.”

När jag annars pratar med ”vanliga människor” och nämner t.ex. D-vitamin och gurkmeja, så kan jag få kommentarer som: Hahaha… Kryddor och vitaminer mot cancer… Det fattar ju varje människa att det inte kan fungera!

Mitt svar blir: Jag bryr mig inte om, ifall du, kungen, påven, hela läkarkåren, Kungliga Vetenskapsakademien, Regering och Riksdag fattar det… Det enda som betyder något är, att mina cancerceller är så obegåvade att de inte fattat… För det har de uppenbarligen inte gjort, eftersom de försvunnit spårlöst (eller återgått till att bli normala celler).

Tänk att den uppenbara sanningen skall vara så svår att acceptera!

Kommentarer

28.02.2018 15:39

Marina Oschlag

Tack för allt du delar med dig av! 🙏 Det gör att det blir lite lättare att bli idiotförklarad, mindre ensam. 🙆

28.02.2018 15:45

SE

Tack för ditt meddelande! Jo, det är mindre plågsamt att vara "idiot", om man inte är ensam. Kanske därför läkarna känner sig trygga; de är många!

Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?