8. sep, 2017

Nu har det hänt - patent på silver!

Kolloidalt silver är en så fantastisk produkt att man knappt tror det är sant. Denna form av silver klarar av bakterier, virus, svamp, amöbor och encelliga parasiter – d.v.s. nästan alla sjukdomsalstrande mikrober, som utgör en plåga för mänskligheten. Det gäller också MRSA , multiresistenta bakterier, som håller på att bli ett hot mot allas hälsa och göra alla vanliga antibiotika verkningslösa. Dessutom finns det vetenskapliga studier som visar att silvret kan angripa cancerceller!

Självklart utgör denna enkla produkt närmast det optimala hotet mot de stora läkemedelsbolagen och deras patenterade produkter, som de tjänar miljarder på. Och problemet är förstås just att kolloidalt silver inte går att ta patent på – eftersom det är en ”naturlig” produkt, som man i princip kan tillverka själv hemma i köket – med rätt utrustning och tillräckligt rent utgångsmaterial (avjoniserat vatten och absolut rent silver).

Naturligtvis har ”Big Pharma” gjort allt man kunnat för att förtala och odugligförklara detta universalmedel. Tyvärr har också myndigheter och organisationer fallit in i kören Ett tragiskt exempel är det svenska Livsmedelsverket – som utan en enda vetenskaplig referens på sin hemsida utförligt förklarar att kolloidalt silver är både verkningslöst och farligt (hur man nu får den logiken att gå ihop!).

Men nu har det alltså hänt!

Ett amerikanskt företag har lyckats få patent på en form av silver, som man påstår är något helt annat än vanligt kolloidalt silver. Hur det gått till kan man undra… Men när det handlar om tillräckligt mycket pengar, så försvinner etik och moral spårlöst. Nu åker tydligen representanter för detta företag runt och gör reklam för sin produkt (”Silver Sol”) och ljuger ogenerat om vanligt kolloidalt silver - som har samma effekt.

Detta är en ”affär” av så gigantiska proportioner, att det skulle förvåna mig om detta inslag inte kommer att raderas ganska fort. Och kanske utsätter jag mig själv för en avsevärd risk bara genom att skriva dessa rader…

Se gärna följande länk – där detta blir alltför uppenbart (för den som har bakgrundskunskapen)

Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?