3. sep, 2017

2000-talets Vetenskap uppmärksammar mig och min hemsida

Jag tror kanske inte att denna artikel kommer att förändra min trovärdighet nämnvärt. Dom som inte ens tror på uppenbara fakta ändrar sig säkert inte av en tidningsartikel... Men ändå är det förstås litet uppmuntrande att bli uppmärksammad på detta sätt av en vetenskaplig skrift. Och chefredaktören gjorde sig faktiskt besväret att åka upp till Hälsingland ända från Hovmantorp i Småland för att få intervjua mig och ta några bilder...

Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?