4. jul, 2017

Viktig bokserie

Förlaget Hansson@Notis har tagit det berömvärda initiativet att ge ut en serie på fyra böcker med titeln ”Hälsa & Folkbildning”. Böckerna är antologier med sammanlagt ca 200 olika författare, som på 1500 sidor behandlar begreppet ”Hälsa”, var och en utifrån sitt eget perspektiv. Texterna är tankeväckande och engagerande och ger ibland konkreta besked om hur man kan bibehålla eller återfå sin hälsa. Bokserien är en välbehövlig påminnelse om att skolmedicinen inte sitter inne med ”hela sanningen”. Det finns – och har alltid funnits – alternativa och framgångsrika metoder, som oftast saknar de farmakologiska preparatens biverkningar, och dessutom är skonsamma även mot vår miljö.

Jag medverkar själv i fjärde boken. Böckerna finns förstås i bokhandeln, men den som är intresserad kan också beställa del fyra direkt via mig. Om jag får din adress (via mail till sevenerik44@yahoo.se), så skickar jag boken så fort jag kan. Tyvärr är den så tung (364 sidor), att frakten blir hela 45 kr. Det är inte heller någon stor inkomstkälla för mig, så köp den gärna i bokhandel, om det är enklare!

Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?