29. jun, 2017

Viktigt meddelande

Vissa av mina konversationer via mail och Messenger har oförklarligt bara försvunnit. Det innebär att jag inte kan besvara några personers frågor – eller i några fall skicka den bok jag lovat. Detta är oerhört frustrerande – att några människor väntar på svar från mig eller väntar att få en bok, som jag alltså inte kan skicka, därför att både namnet och den lämnade adressen försvunnit. Tanken att några väntar på svar och kanske tror att jag bara struntat i att svara är absolut olidlig. Jag försöker ALLTID att svara på frågor så fort jag kan - och OM jag kan. Beklagar djupt detta – men jag måste alltså be er återkomma med era frågor – och adresser för dem som vill ha aktuell bok... 

/Sven Erik N

Kommentarer

30.06.2017 10:54

Gert Wahlström

Jag säger inte att det är så, man kan bara misstänka att starka krafter försöker motarbeta de som genom alternativa metoder vill hjälpa människor till ett bättre liv. Bara misstanken är oroande.

30.06.2017 19:50

SE

Du har rätt. Bara misstanken är oerhört irriterande!

Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?