22. jun, 2017

Receptfria anticancermedel förtalas av Livsmedelsverket

Det finns ett antal naturliga och oskadliga medel som är verksamma mot cancer. Dit hör bittra aprikoskärnor, krossade linfrön och kolloidalt silver. Som av en händelse har Livsmedelsverket ”bannlyst” samtliga. Både aprikoskärnorna och linfröna innehåller ämnet amygdalin (vitamin B-17), en molekyl där bl.a. ämnet cyanid ingår – men kemiskt bundet i en form som nästan enbart kan frigöras via ett enzym som finns i cancerceller. Därav naturligtvis deras cancerhämmande verkan. Aprikoskärnor var utgångsmaterialet för det cancerbotande preparatet Laetrile, som under många år framgångsrikt användes vid ett stort antal kliniker i USA i mitten av förra seklet. Men p.g.a. sin effektivitet hotade det de stora läkemedelsföretagens astronomiska inkomster på traditionell cancerbehandling, och med hjälp av forskningsfusk och korrumperade myndigheter förbjöds det därför. Men några kliniker flyttade till Mexiko, där alltså behandling med Laetrile fortfarande går att få.

Linfrön innehåller alltså samma ämne (plus stor mängd D-vitamin, som också är viktigt för att bekämpa cancer), och är den viktigaste ingrediensen i ”Budwig-dieten” – som alltså kan bota cancer. Den tyska biokemisten Dr Johanna Budwig (utbildad apotekare och doktor i både fysik och kemi) är den som ”uppfann” dieten som fått hennes namn. Hon nominerades av sina kollegor vid sex tillfällen till det "alternativa Nobelpriset" (the Right Livelihood Award) - utan framgång. Hon genomförde banbrytande forskning om de essentiella fettsyrornas roll och upptäckte tidigt att våra moderna kostvanor ofta medför en farlig brist just på de essentiella fettsyror, som är avgörande för vår hälsa. Hon klargjorde att detta kunde vara en viktig anledning till flera av våra degenerativa sjukdomar – bl.a. just cancer.

För en tid sedan gick Livsmedelsverket ut och varnade kraftfullt för krossade linfrön – en produkt som funnits i handeln i många år, utan att några dödsfall eller allvarliga förgiftningar tycks ha förekommit. Och nu verkar krossade linfrön ha försvunnit från hyllorna på ICA och COOP!

Och den tredje produkten som Livsmedelsverket utan en enda vetenskaplig referens på sin hemsida förklarar vara både overksam och livsfarlig – är kolloidalt silver. Det är ett fullkomligt ofarligt men mycket potent medel mot både bakterier, virus, amöbor, encelliga parasiter och andra sjukdomsalstrande mikrober. Dessutom har det alltså vetenskapligt bevisad effekt mot cancerceller!

Man kan undra om Livsmedelsverkets agerande grundar sig enbart på genuin okunskap – eller om man har någon dold avsikt med sitt märkliga sätt att hantera billiga och receptfria medel mot just cancer!

Jag vill inte uppmana människor att inta stora mängder av bittra aprikoskärnor eller krossade linfrön, utan pröva sig fram och börja med små mängder. Själv har jag dock under snart tre års tid ätit ca 10 bittra aprikoskärnor om dagen. Kolloidalt silver kan jag dock rekommendera, eftersom överdosering i princip är omöjlig. Det handlar om absolut rent vatten - med en ytterst liten del silverjoner och nanopartiklar av metalliskt silver. Även detta preparat har jag under tre års tid inmundigat ca ½ dl dagligen. Den "biverkan" jag upplevt är att min enligt läkarna obotliga cancer tycks ha försvunnit! Dock har jag också generellt ändrat min kost till kolhydratreducerad sådan med ett antal övriga tillägg i form av mineraler och vitaminer. Läs om detta i detalj här: http://www.svaradoktorn.se/426070622

Kommentarer

24.06.2017 07:09

Gert Wahlström

Ja du SE, "Livsfarliga verket" slutar aldrig att förneka sig. Trovärdigheten för detta verk sjunker från år till år på grund av sin tro på gamla teser, och inte ta till sig av ny oberoende forskning.

Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?