10. jun, 2017

Kolloidalt silver tar effektivt död på bröstcancerceller!

“Journal of Experimental & Clinical Cancer Research” publicerade redan den 16 november 2010 en studie om hur effektivt kolloidalt silver är mot bröstcancer. Eftersom just bröstcancer är den vanligaste formen av cancer hos kvinnor – med enligt Socialstyrelsens statistik hela 9382 fall år 2015 och ca 1500 döda per år (fyra varje dag) – så är det kanske en smula märkligt att denna upptäckt passerat obemärkt av media. Efter offentliggörandet av nämnda studie har alltså sannolikt ca 24 000 kvinnor avlidit i denna cancerform i Sverige – utan att ens få veta, att något så enkelt som kolloidalt silver kanske hade kunnat bota dem. I stället har de behandlats med traditionella metoder, kirurgi, cellgifter och strålning – ofta alltså med förödande resultat. Men cancer är ju en mångmiljardindustri, och varje form av alternativ behandling som kan hota de stora läkemedelsbolagens inkomster motarbetas förstås med alla medel. När det gäller kolloidalt silver tycks också finnas en nästan ”nedärvd” skepsis mott detta enkla medel (som inte går att ta patent på). Man associerar kanske till medeltida föreställningar om ”silverkulor” som medel att döda onda människor eller aggressiva björnar. Men före den ”moderna” antibiotikan var ju silver det mest använda antibakteriella medlet – som tar död på nästan alla bakterier, virus, svampar, amöbor och andra sjukdomsalstrande mikrober. Det är pinsamt att det inte används mer än det gör. Och det faller ett tungt ansvar på läkarna, som inte uppdaterar sina kunskaper, utan till synes agerar som läkemedelsföretagens lydiga tjänare – med tragiska följder för patienterna!

Läs mer pm kolloidalt silver här: http://www.svaradoktorn.se/425558358

Och här är länken till den nämnda studien från 2010

Kommentarer

12.06.2017 11:34

Gert Wahlström

Man förvånas inte av förbudet att sälja KS på hälsokostaffärer (går inte att ta patent på) Notera att Astrid Lindgrens barnmott. framgångsrikt använder KS vid brännskada och förkortat konvalecenstiden

Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?