18. maj, 2017

Rätt skall vara rätt

Jag har till min glädje sett, att ganska många numera refererar till min hemsida – www.svaradoktorn.se , när det gäller cancer. Några hänvisar också till min ketogena kost, som då sägs vara en orsak till att min ”obotliga” cancer försvann. Det är säkert också riktigt, men det är kanske inte hela sanningen. Om rätt skall vara rätt, så kompletterade jag också min kost med tillskott i form av mineraler och vitaminer – och kolloidalt silver. Dessutom har jag också så långt möjligt försökt undvika alla kemiska tillsatser (färgämnen, konsistensgivare, smakförstärkare, surhetsreglerare etc.). För att ingen tveksamhet skall råda om detta, så beskriver jag här nedan mitt ”recept”. Det finns i sin helhet – tillsammans med uppgifter om några andra metoder mot cancer – på denna länk: http://www.svaradoktorn.se/426070622

Min ”behandling” har alltså bestått av en närmast ketogen diet, med ett flertal vitaminer och kosttillskott. Varje morgon har jag ätit en tallrik med naturell yoghurt, Crème Fraiche och ett par matskedar ekologiskt kokosfett. I detta har jag blandat:

2 matskedar gurkmejapulver

En nypa malen svartpeppar (underlättar upptaget av den aktiva substansen kurkumin i gurkmeja)

1 msk hackad färsk ingefärarot
8 - 10 bittra aprikoskärnor
1 msk torkade, ekologiskt odlade aroniabär
1 msk frysta blåbär (”hemplockade”)
1 msk frysta hallon (”hemplockade”)
1 msk pumpakärnor

Efter denna måltid har jag tagit:

D-vitamin ( 2 x 2500 IE)
C-vitamin (1000 mg) – sedan en sådan tablett mitt på dagen och en på kvällen
1 kapsel Omega 3 (fiskolja, ca 900 mg)
Magnesium ( 20 ml i flytande form)
Zink (20 mg)
Selen (220 mikrogram)
Algtabletter, fem st. (blåstång, spirulina, knöltång).
Kolloidalt silver (1 msk, fem ggr/dag)

Kommentarer

18.05.2017 17:17

SE

Kör fortfarande varje dag mitt "recept"...

18.05.2017 16:35

Gert Wahlström

Hej "Nisse"! Kul att många har hittat din sida.
Fråga: Tar du ditt recept kontinuerligt? Eller bara under tiden du "tog bort" din cancer? För att sedan forsätta med ketogen kost?

Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?