25. apr, 2017

Om vacciner

Vaccinationer har naturligtvis räddat livet på miljoner människor (och jag är verkligen inte emot vaccinationer som sådana). Men i den form och med det sätt vaccinationerna administreras på i dag innebär de närmast en katastrof - särskilt i USA! Vaccinerna ges där t.o.m. till nyfödda barn, och flera vacciner samtidigt. Dessutom använder man adjuvans (medel för att aktivera immunförsvaret och sätta igång produktionen av antikroppar) och konserveringsmedel som aluminium och kvicksilver – vilket i åtskilliga fall innebär att barnen utsätts för doser som hundrafallt överskrider WHO:s gräns för ”ofarlighet”. Till skillnad från om man får i sig dessa gifter oralt eller via inandning, så har man inte heller vid injicering direkt i blodet (eller muskulaturen) tillgång till de skyddsmekanismer som finns i de förstnämnda fallen. Det finns ett direkt lineärt samband mellan vaccinationer och t.ex. neurologiska problem som ADHD och allvarliga störningar inom autismspektrat – tydligare ju tidigare vaccinationerna görs.

Till saken hör också, att vaccintillverkarna genom en lag från 1989 har fullständig immunitet. Hur stora skador deras produkter än åstadkommer, så kan de aldrig åtalas och ådömas skadestånd. Deras verksamhet ger dramatiska ekonomiska vinster - och är fullkomligt riskfria för företagen. Däremot tyvärr inte riskfria för dem som använder vaccinerna!

Det här kände svenska Läkemedelsverket också till, när man köpte in vaccinet mot svininfluensa, Pandemrix, som tillverkas av läkemedelsbolaget Glaxsmithkline. Som bekant drabbades över 200 barn och ungdomar av den gravt handikappande och livslånga sjukdomen narkolepsi. Detta var dubbelt tragiskt, eftersom den befarade "pandemin" av svininfluensa var en relativt harmlös influensatyp, så den synnerligen omfattande vaccinationskampanjen var i princip onödig. Den gav miljardinkomster till Glaxsmithkline - men innebar en ofattbar tragedi för många svenska familjer.


I USA har ett formligt ”folkmord” ägt rum – utan större uppmärksamhet. De som påtalat detta har köpts, hotats och förtalats för att inte den hemska sanningen skall uppdagas.

Det handlar om MMR-vaccin (Measles, Mumps and Rubella – Mässling, Påssjuka och Röda hund). Vaccinet förorsakar autism – och av genetiska orsaker visade det sig att manliga afroamerikaner drabbades värst. Minst 100 000 (ett hundra tusen) afroamerikanska pojkar har blivit autistiska av detta vaccin! OCH BÅDE MYNDIGHETER – CDC och FDA - OCH VACCINTILLVERKARE HAR VETAT OM DETTA I NÄRMARE 13 ÅR! Man har mörklagt det hela och förstört alla dokument som visar hela bedrägeriet. Men ett par medarbetare har drabbats av samvetsnöd och läckt information. CDC har för säkerhets skull deklarerat, att någon ytterligare forskning om detta inte skall genomföras!!

Kommentarer

26.04.2017 10:23

Gert Wahlström

Sven Erik, varför finns det så lite utrymme för kommentarer? Var tvungen att skriva min fråga i separata kommentarer,

26.04.2017 10:21

Gert Wahlström

Inte forska? är det i bedrägeriet eller den läckta informationen? Hur kommer "för säkerhets skull" in i bilden?

Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?