20. feb, 2017

Att bota cancer är en dödssynd

Om man använder alternativa metoder (t.ex. kolhydratreducerad kost och kosttillskott i form av vitaminer och mineraler) för att bota sin cancer, så verkar det av många uppfattas närmast som en kriminell verksamhet – i klass med åldringsrån och sexuella övergrepp.

Här om dagen blev jag beskylld för att vara en sorts ”Macchiarini” vilket bara kan tolkas som att jag utsätter mina medmänniskor för livsfara med obeprövade experimentella metoder. Vad har jag då gjort?

Jo, jag har med en enkel kostomläggning och kosttillskott i form av några vitaminer och mineraler lyckats bli av med den cancer läkarna enhälligt förklarade skulle innebära min snara död – om jag inte accepterade deras behandlingsförslag (omfattande kirurgiskt ingrepp, följt av strålning och/eller cellgiftsbehandling) – vilket jag alltså inte gjorde. Flera i min omgivning har lyckats bli av med andra dödliga former av cancer på samma sätt.

Bland fundamentalistiska forskare och företrädare för skolmedicinen tycks detta närmast vara den ultimata förolämpningen mot medicinsk vetenskap. Jag har alltså haft fräckheten att på ICA och COOP och några hälsokostbutiker för en rimlig kostnad inköpa mina botemedel (gurkmeja, ingefära, aprikoskärnor, aroniabär, kolloidalt silver, D-vitamin mm) i stället för att låta mig utsättas för traditionell cancerbehandlings svindyra och plågsamma metoder, med synnerligen allvarliga biverkningar. Detta är tydligen det absolut förfärligaste man kan göra. Särskilt om behandlingen lyckas!

Det är verkligen inte konstigt, att cancerforskningen i stort sett står och stampar på samma ställe som för ett sekel sedan (med vissa små undantag)!

Trots att det sedan länge funnits enkla, ”naturliga” botemedel mot cancer, vilka finns noggrant dokumenterade i litteraturen och inte kan förnekas, så blir man omedelbart idiotförklarad, om man försöker informera om dem. Och om man med sitt eget liv som insats använder en sådan metod och lyckas – så kan det hända, att läkarna förnekar fakta och t.o.m. påstår att man ljuger. Jag har själv upplevt precis detta! Och det finns läkare som aktivt FÖRBJUDER cancerpatienter att använda alternativa metoder – även när skolmedicinen givit upp och man vet att patienten snart kommer att dö. Trots att det nu tycks finnas ett avsevärt antal yngre läkare, som inte fullt ut angripits av skolmedicinens utbredda faktaresistens, så tycks vi få vänta länge än på det verkliga paradigmskiftet. Och under tiden dör människor varje dag i cancer – som många med alternativa metoder kunnat räddas från!

Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?