5. jan, 2017

Så här är det!

Om jag skulle lyckas hitta en blandning av örter (rötter, frukter, blad, bark eller annat) som botar 99 av 100 cancerpatienter – och har fräckheten att berätta sanningen om detta ”mirakelmedel” - så betraktas det som i högsta grad kriminellt. Sannolikt blir jag åtalad och dömd för ”användande av icke godkända läkemedel” och/eller ”kvacksalveri”. Skulle jag vara legitimerad läkare, så förlorar jag obönhörligen min läkarlegitimation. Men framför allt kommer hela det medicinska etablissemanget och våra myndigheter att se till att jag inte fortsätter min kriminella verksamhet. De cancersjuka som fått läkarnas besked om att de snart kommer att dö i sin sjukdom och nu börjat hoppas på att trots allt kunna överleva med hjälp av min ”örtblandning” kommer att få besked om att medlet inte fungerar och att jag är en brottsling, som försöker lura dem på pengar (utan att minsta bevis för detta behöver presenteras).

Och om en av hundra inte kan botas av min örtblandning, utan dör, så kommer jag att åtalas för ”vållande till annans död”. Men de läkare som följer "skolmedicinens riktlinjer” och med hjälp av traditionell cancerbehandling kanske botar en av tre kommer att bli betraktade som hjältar och företrädare för den fantastiska, moderna medicinen, som snart kommer att lösa cancerns gåta.

Många känner inte till detta, men skolmedicinen har absolut monopol på cancerbehandling. Var och en som botar cancer med någon alternativ metod är per definition kriminell. Sedan spelar det ingen roll, om han så botar 100 % av dem han behandlar. Det har funnits effektiva, alternativa och biverkningsfria botemedel mot cancer i mer än hundra år – men eftersom de självklart har uppfattats som ”illegala konkurrenter” till de stora läkemedelsbolagens patenterade (och svindyra) cancermediciner, så har så gott som samtliga efter en tid blivit förbjudna – via ett sofistikerat samarbete mellan de stora bolagen och korrumperade forskare och myndigheter. Under tiden har några miljoner cancersjuka avlidit – ofta efter traditionell behandling under mycket plågsamma former – utan att ens få veta, att det faktiskt finns alternativ…

För mig är det mycket svårt att inte bli upprörd över detta!

Den som är intresserad kan läsa mer om några av de alternativa metoder som finns – och om min egen cancerhistoria – här: http://www.svaradoktorn.se/426070622

Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?